spot_img
AcasăEvenimentOficial se circula normal in Maramures. In realitate insa pe DN18 B...

Oficial se circula normal in Maramures. In realitate insa pe DN18 B se circula dificil pe dealul Pietris. Soferii spun ca nu s-a aruncat material antiderapant

DISTRIBUIȚI

DN18B

Pe adresa redactiei am primit urmatorul comunicat din partea autoritatile maramuresene, comunicat in care este prezentat faptul ca totul este „roz” pe drumurile din judet. Realitatea din teren este insa alta. Spre exemplu, un telefon primit din partea unui conducator auto care circula pe relatia Baia Mare – Targu Lapus (DN18B), a aratat o alta realitate. „Se circula cu 10 km/ora pe dealul Pietris. Drumul este acoperit cu gheata si nu s-a aruncat material antiderapant. E coloana si abia ne miscam din loc. Deocamdata nu am vazut niciun utilaj de deszapezire” a povestit cititorul nostru. In cele ce urmeaza va prezentam comunicatul oficial al autoritatilor maramuresene:

„Starea vremii

În ultimele 24 de ore, cerul a fost acoperit, iar în a doua parte a intervalului s-au semnalat precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Zăpada, proaspăt depusă, a fost între 5 cm – în zona de munte, Cavnic, Şuior – şi 2-3 cm în zona de deal (Băiuţ, Poienile de Sub Munte). În restul judeţului zăpada măsoară între 1-3 cm.

Temperaturi înregistrate în cursul dimineţii

Baia Mare -1C

Târgu Lăpuş 0C

Fereşti -2C

Leordina -2C

Cavnic -3C

Starea drumurilor

În cursul zilei de ieri şi în această dimineaţă s-a acţionat cu 28 de utilaje cu lamă şi s-au răspândit 38 tone de material antiderapant, pentru prevenirea şi combaterea poleiului.

Partea carosabilă este curată şi umedă, iar în zonele de munte sunt porţiuni cu zăpadă frământată de 1 cm (Cavnic, Suior, Izvoare). Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale-de iarnă pe întreg teritoriul judeţului.

Nu s-au semnalat evenimente deosebite.

Condiţii meteo aeroport:

Temperatura – 0 grade
Vizibilitatea – 3 km
Ninsoare slabă
Pista este curată.

Azi aeronava a decolat la ora 06.05, a fost degivrată şi a aterizat pe Otopeni la 07.20 Până luni dimineaţa nu mai avem decolări de pe Aeroportul Baia Mare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA