spot_img
AcasăActualitateOFICIAL - Dr. Viorica Cherecheș și-a preluat mandatul de deputat al băimărenilor...

OFICIAL – Dr. Viorica Cherecheș și-a preluat mandatul de deputat al băimărenilor și maramureșenilor

DISTRIBUIȚI

Dr. Viorica Cherecheș și-a preluat astăzi, 16 decembrie, mandatul de parlamentar al județului Maramureș. Astfel, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare devine oficial deputatul maramureșenilor și al băimărenilor, al comunității care i-a acordat încrederea la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. 

„În campania electorală am reprezentat oamenii acestor locuri. Vreau să aduc în politică, dar și în Parlamentul României, lucruri rare, care nu s-au prea văzut la noi: profesionalism și demnitate. Singura mea dorință cu care merg în Parlament este să fac lucruri bune și utile pentru Baia Mare și Maramureș. Și în noua postură de deputat în Parlamentul României, voi fi așa cum am fost toată viața – omul care este alături de oameni. Pe plan local voi fi foarte activă în relația cu Primăria Baia Mare, cu celelalte primării din județ, dar și cu Consiliul Județean, pentru a găsi împreună soluții la problemele cu care se confruntă oamenii și comunitățile. Sunt omul care are puterea, dorința și voința de a face cât mai mult bine pentru Baia Mare și Maramureș, având convingerea că voi reuși tot ce mi-am propus”, a arătat dr. Viorica Cherecheș, deputatul maramureșenilor și băimărenilor.

Potrivit unor surse, având în vedere scorul electoral înregistrat de organizația județeană a Partidului Național Liberal Maramureș, dr. Viorica Cherecheș va primi nominalizarea pentru conducerea interimară a filialei. Din echipa interimară ar urma să facă parte primari liberali din județ dar și alte persoane din aripa tânără a partidului.

NOTA REDACȚIEI: Deputatul Viorica Cherecheș va putea în continuare să își exercite și funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, cele două funcții nefiind incompatibile. Același lucru se va întâmpla și în cazul senatorului Sorina Pintea, care va rămâne și manager la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

credit foto: Mezok Dan

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA