AcasăEvenimentOFICIAL: Dan Mureşan, fiul fostului ministru al agriculturii, a făcut infarct. Mâine,...

OFICIAL: Dan Mureşan, fiul fostului ministru al agriculturii, a făcut infarct. Mâine, trupul neînsuflețit al tânărului băimărean va fi adus în țară!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii,a făcut infarct în Kenya. Cauzele morţii au fost stabilite de oficialii de la Nairobi, care au trimis certificatul de deces la penitenciarul Gherla, unde este închis tatăl acestuia, fostul ministru Ioan Avram Mureşan.
Muncă istovitoare, până la 20 de ore pe zi, şi în ţări dificile. Asta i-a adus sfârşitul lui Dan Mureşan, la 6.000 de kilometri distanţă de casă, tocmai în Kenya.

Autorităţile de la Nairobi au eliberat miercuri certificatul de deces în cazul lui Dan Mureşan. Cauza morţii este infarct miocardic.
Ioan Avram Mureşan a solicitat să fie eliberat pe o perioadă determinată pentru a participa la înmormântarea fiului său, iar solicitarea sa va fi analizată de o comisie specializată după ce „vor exista toate documentele necesare”.
Certificatul de deces al lui Dan Mureşan a ajuns la Penitenciarul Gherla, unde este încarcarat fostul ministrul Ioan Mureşan. În acesta apare cauza morţii: infarct miocardic.
Faxul cu certificatul de deces al lui Dan Mureşan (31 de ani), fiul fostului ministru al Agriculturii Ioan Mureşan, a ajuns, miercuri, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla. „Faxul a fost primit ieri, după terminarea programului. Însă documentul care atestă decesul fiului lui Ioan Mureşan nu este în limba română. În consecinţă, analiza solicitării lui Mureşan de obţinere a permisiunii de ieşire din penitenciar pe perioadă determinată va fi analizată de o comisie specializată după ce vor exista toate documentele necesare”, a declarat Ovidiu Chiorean, locţiitorul purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Muncă istovitoare, până la 20 de ore pe zi, şi în ţări dificile. Asta i-a adus sfârşitul lui Dan Mureşan, la 6.000 de kilometri distanţă de casă, tocmai în Kenya. Răvăşite de durere, mama şi iubita se ocupă acum să îl aducă în ţară. Îşi făcuse toate analizele şi aflase că era sănătos. Însă muncea într-un ritm infernal, zi-lumină, în zone din lume extrem de periculoase.

Avea 31 de ani şi un corp robust, însă inima sa era atât de obosită încât s-a oprit pentru totdeauna. L-au găsit mort sâmbătă dimineaţă, într-o cameră de hotel din Nairobi, Kenya. Era cu laptopul pe genunchi, cu televizorul aprins şi cu un pahar de vin lângă el, aşa ne-a povestit tatăl său, fostul ministru Ioan Avram Mureşan. Ieri, autorităţile din Kenya au eliberat certificatul de deces: infarct miocardic. Mama lui a fost anunţată duminică de teribila tragedie, iar tatăl a aflat în puşcărie că şi-a pierdut singurul copil. Mama şi iubita lui Dan Mureşan au plecat luni în Kenya, au cerut ajutorul Consulatului român şi au primit sprijin neaşteptat de la Ambasada SUA, ne-au declarat apropiaţi ai familiei.

O firmă privată de pompe funebre se ocupă de formalităţile de aducere în ţară, care se va întâmpla cel mai probabil mâine. Sicriul va fi depus marți, 18 septembrie, la Biserica greco-catolică Sfântul Anton din Baia Mare, strada Victoriei, ceremonia de înmormântare va începe la ora 13.

În celula sa de la Gherla, Ioan Avram Mureşan este copleşit de durere, plânge sfâşietor şi se gândeşte cum ar fi putut el evita producerea acestei tragedii. Rudele apropiate sunt îngrijorate. „Verii lui s-au dus să îl îmbărbăteze şi l-au găsit mai liniştit. Însă mama şi iubita lui Dan sunt foarte afectate, iar familia se străduieşte să le ajute pe ele acum. Pentru Dănuţ nu se mai poate face nimic, ele au nevoie acum de ajutorul familiei”, ne-a declarat un apropiat.

CITESTE SI AL DOILEA INTERVIU ACORDAT DE IOAN AVRAM MURESAN PENTRU ACTUALMM.RO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA