AcasăActualitateOFICIAL - Câte amenzi s-au dat în Maramureș pentru nerespectarea ordonanțelor militare,...

OFICIAL – Câte amenzi s-au dat în Maramureș pentru nerespectarea ordonanțelor militare, de la începutul stării de urgență

spot_img

DISTRIBUIȚI

Încă de la începutul stării de urgență instaurate în România, nu toți maramureșenii au considerat că ordonanțele militare emise de către Guvern trebuie respectate. Unii au scăpat basma curată, în timp ce alții s-au ales cu dosare penale ori sancțiuni consistente.

ActualMM a solicitat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență date oficiale despre numărul, dar și cuantumul sancțiunilor date maramureșenilor care nu au respectat ordonanțele militare, respectiv celor care nu au respectat măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

Astfel, din data de 16 martie și până azi, 5 mai, în Maramureș s-au aplicatpeste 5.000 de sancțiuni pentru nerespectarea ordonanțelor militare. Cuantumul amenzilor este, de asemenea, uriaș: 9.830.541 de lei.

Președintele României a anunțat că starea de urgență nu va mai fi prelungită din 15 mai. În schimb, se va anunța stare de alertă, iar măsurile restrictive vor începe să fie relaxate.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA