spot_img
AcasăActualitateSocialOFERTE SUPER...FALSE – Sute de oameni păcăliți de agenții de turism

OFERTE SUPER…FALSE – Sute de oameni păcăliți de agenții de turism

spot_img

DISTRIBUIȚI

OFERTE SUPER…FALSE  Atraşi de „super-ofertele” de pe site-urile specializate, oamenii plătesc sute sau mii de euro pentru vacanţe care există doar pe hârtie. Agenţiile de turism îşi declară insolvenţa şi anunţă cumpărătorii că nu mai pot onora contractele. Alţii ajung la destinaţie şi se trezesc că nu au unde să se cazeze. Reprezentanţii din turism avertizează românii să studieze cu atentie ofertele, potrivit B1TV.

„Am mers și mi  s-a spus că nu am cazare. Am trecut prin niște foarte mari neplăceri, având în vedere ca am achiziționat bilet de 10 zile”, a spus unul dintre clienții țepuiți. Acesta este unul dintre românii care şi-au stricat concediul de anul acesta din cauza unui operator de turism. Ajuns la hotel, bărbatul împreună cu familia sa au constatat că nu au unde să se cazeze din pricina unei probleme apărute la agenţia de turism. Drept urmare oamenii au fost nevoiţi să-şi caute un alt loc unde să şi petreacă zilele de concediu.

Nu este singura modalitate prin care turiştii pot fi păcăliţi. Oamenii legii atenţionează că escrocii obişnuiesc să cloneze site-uri cu profil turistic.

Pe aceste platforme sunt promovate de cel mai multe ori oferte de vacanţe la preţuri extrem de mici. Dacă în cele din urmă clienţii se hotărăsc la o variantă de execursie, aşa-zişii operatori de turism le spun oamenilor să vireze banii într-un cont însă ulterior nu mai sunt de găsit. Reprezentanţii din turism avertizează românii să studieze cu mare atentie ofertele.

Sursă

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA