spot_img
AcasăAdvertorialeOFERTE ŞI COTE - Bet Cafe Arena vs Casa Pariurilor vs...

OFERTE ŞI COTE – Bet Cafe Arena vs Casa Pariurilor vs Fortuna vs Superbet

DISTRIBUIȚI

Oferte și cote – Bet Cafe Arena vs Casa Pariurilor vs Fortuna vs Superbet

Cu siguranță cunoașteți agențiile Bet Cafe Arena, Casa Pariurilor, Fortuna și Superbet, însă v-ați făcut vreodată timp să comparați ofertele și cotele oferite de acești operatori? Nici o problemă – am realizat noi acest studiu de caz, ca să vă ușură munca!

Messi, Ronaldo și Griezmann au plâns în ultimele săptămâni, însă numai portughezul a reușit să-și adjudece un trofeul continental la nivel de echipă națională. Și pentru că Euro 2016 s-a încheiat, suntem nevoiți să revenim la oile noastre.

Steaua și Chiajna se vor înfrunta pe Arena Națională în finala Cupei Ligii, duminică, 17 iulie 2016, de la orele 20:00. Cu 6 zile înainte de prima bătălie oficială a echipelor românești după pauza competițională, iată care sunt cotele oferite de operatorii menționați mai sus:

Bet Cafe Arena

pariurix - actualmm (1)

Steaua București: 1.50; Egalitate (X): 3.75; Concordia Chiajna: 6.50

Aceasta este singura casă de pariuri dintre cele patru care nu le oferă pasionaților posibilitatea să parieze online. Deși operatorul deține puțin sub 200 de agenții offline la nivel național, popularitatea de care se bucură Bet Cafe Arena este peste nivelul așteptărilor.

Click aici dacă aveţi o anumită nelămurire legată de Bet Cafe Arena. Pe acest forum de discuții puteți prezenta orice problemă sau întrebare referitoare la această agenție de pariuri, urmând ca membri comunității pariorilor să vă îndrume sau să vă clarifice nedumeririle.

Casa Pariurilor (D. ONJN 2035 / 30.07.2015)

pariurix - actualmm (2)

Steaua București: 1.50; Egalitate (X): 4.00; Concordia Chiajna: 7.35

Casa Pariurilor numără peste 700 de agenții deschise în țară. De curând, operatorul a lansat și o nouă aplicație de pariuri online, croită după dorințele pariorilor. Agenția originară din Croația, se bucură de peste 1 milion de căutări lunare venite de pe piața românească și reprezintă una dintre opțiunile favorite ale românilor.

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

pariurix - actualmm (3)

Steaua București: 1.50; Egalitate (X): 4.00; Concordia Chiajna: 6.31

Atunci când vorbim de Fortuna, facem referire la casa de pariuri sportive care deține cele mai multe agenții pe suprafața țării noastre, și anume 727 de puncte de lucru. După ce a preluat 400 de locații de la PublicBet, grupul din Cehia a continuat să-și dezvolte acoperirea pe plan local. Deși este un operator relativ nou în România, cunoscuta casă de pariuri din Europa Centrală și de Este i-a captivat repede pe consumatorii români de adrenalină.

Superbet (D. ONJN 2166 / 28.08.2015)

pariurix - actualmm (4)

Steaua București: 1.50; Egalitate (X): 4.00; Concordia Chiajna: 7.35

Având în jur de 500 de agenții în țară, Superbet este unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală de jocuri de noroc. Magic Super Jackpot este probabil unul dintre factorii pentru care românii aleg să meargă în agențiile roșii, ceea ce relevă polivalența pariorilor autohtoni.

Concluzii

În ceea ce privește această partidă, observăm că Superbet și Casa Pariurilor oferă cele mai bune cote pentru finala Cupei Ligii din 2016, dintre Steaua și Chiajna.

Deși cota pentru victoria roș-albaștrilor este identică la toate cele patru case de pariuri, lucrurile diferă atunci când ne orientăm către rezultatul de egalitate sau victoria Concordiei.

Totuși, trebuie să ținem cont că acesta este un meci dintr-o competiție românească nu foarte prestigioasă, care nu reprezintă un punct de interes foarte mare pentru nimeni. Comparația aceasta ne invită să mergem mai departe și să cercetăm partidele din sporturile și ligile care ne interesează. În egală măsură, trebuie să monitorizăm și tipurile de pariu care ne interesează și să nu ne mulțumim cu compararea cotelor doar pentru 1X2.

Vezi lista caselor de pariuri online și cele mai bune cote oferite online.

Cotele diferă foarte mult de la caz la caz, iar volumul pariurilor plasate de consumatorii fiecărei case vor da mișca iarăși coeficienții, în funcție de opțiunile pe care s-au mizat cei mai mulți bani. Din această cauză, este posibil ca acest clasament să se schimbe cu câteva ore înainte de lovitura de start a acestei partide, fapt pentru care trebuie să monitorizăm cu atenție și evoluția cotelor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA