Acasăsinucidere maramuresOFERTĂ - Barack Obama și-a exprimat disponibilitatea de a o învăța pe...

OFERTĂ – Barack Obama și-a exprimat disponibilitatea de a o învăța pe Angela Merkel să joace golf

spot_img

DISTRIBUIȚI

Președintele american, Barack Obama, a declarat că intenționează să o învețe pe cancelarul german, Angela Merkel, cum se joacă golf, informează luni agenția DPA.

„O voi învăța pe Angela cum să joace”, a spus șeful administrației americane după ce a primit o crosă de golf recent creată de gigantul german Siemens, la târgul industrial de la Hanovra care se desfășoară între 25—29 aprilie.

Barack Obama se află într-o vizită de două zile la Hanovra, care este a cincea sa vizită în Germania de când este șef al administrației americane. Aceasta este ultima sa vizită în această țară în calitate de președinte al SUA și reprezintă ultima etapă a unui turneu care a mai cuprins Arabia Saudită și Marea Britanie.

În cursul zilei de luni, Barack Obama și Angela Merkel vor participa, la Hanovra, la un minisummit alături de președintele francez, Francois Hollande, premierul britanic David Cameron și omologul său italian Matteo Renzi. Vor fi abordate, printre altele, criza refugiaților în Europa, campania internațională contra grupării Stat Islamic și situația din Libia, potrivit unui comunicat de presă al Casei Albe.

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA