Acasăsinucidere maramuresOFERTĂ - Au apărut pe piaţă primele mărţişoare dar clienţii nu se...

OFERTĂ – Au apărut pe piaţă primele mărţişoare dar clienţii nu se prea înghesuie

DISTRIBUIȚI

Încă de la finele săptămânii trecute, în centrul vechi al oraşului au apărut pe tarabe, la vânzare, primele mărţişoare din acest an. Pentru că piaţa amenajată este destinată exclusiv meşterilor populari şi obiectele sunt realizate exclusiv manual, majoritatea fiind unicate.

“Le-am scos încă de săptămâna trecută dar nu merge vânzarea. Fata mea le face, sunt confecţionate din hârtie iar preţurile pentru ele sunt între trie şi cinci lei. Pe lângă clasicele mărţişoare sunt la vânzare şi cercei şi medalioane realizate tot din hârtie. Sperăm să facem vânzare bună în acest an”, spune Maria Groza.

În ciuda faptului că preţurile sunt accesibile, clienţii nu se prea înghesuie, preferând obiectele de serie achiziţionate din supermarketuri.

„Anul acesta am cumpărat deja medalioane în formă de trifoi cu şnur roşu care se prind la mână. Se poartă şi nu am plătit decât puţin peste un leu pentru fiecare bucată. Este important şi preţul pentru că am 10 colege de grupă la facultate şi nu -mi permit să cheltuiesc foarte mult”, spune Andrei Pop, student la o facultate din oraş.

Grosul mărţişoarelor va apărea pe piaţă abia spre finele acestei săptămâni, iar pe data de 25 februarie este anunţată şi deschiderea tradiţionalului, deja, Târg de mărţişoare de la Biblioteca judeţeană.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA