spot_img
AcasăEvenimentOCNA ȘUGATAG - Transformator electric distrus de un tânăr care conducea, fără...

OCNA ȘUGATAG – Transformator electric distrus de un tânăr care conducea, fără permis, o mașină neînmatriculată

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 4 aprilie 2016, o societate de furnizare a energiei electrice a sesizat poliţia că, în noaptea de 03/04 aprilie 2016, persoane necunoscute au deteriorat cutia metalică a unui transformator de curent electric montat pe un stâlp din beton amplasat pe marginea D.C. Şugatag. Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 2 000 de lei.

Poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani, din comuna Ocna Şugatag, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara de 3 aprilie 2016, tânărul în cauză, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure şi a lovit cu partea din spate a autoturismului cutia transformatorului electric.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul condus nu este înmatriculat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

De asemenea, pe raza localităţii Recea şi pe DJ 182B din localitatea Băseşti au fost depistaţi alţi doi tineri bănuiţi de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au condus mopede deşi nu posedă permise de conducere. De asemenea s-a stabilit că tânărul de 24 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar mopedul celui de 25 de ani nu era înmatriculat.

Şi în aceste cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să se propună măsuri.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA