Acasăsinucidere maramuresOBSESIE - Un român din Anglia și-a tatuat cu forţa numele pe...

OBSESIE – Un român din Anglia și-a tatuat cu forţa numele pe gâtul iubitei

DISTRIBUIȚI

Florin Raru, un tânăr în vârstă de 30 de ani, și-a tatuat numele pe gâtul femeii cu care trăia și i-a spus că de acum încolo este proprietatea lui. Nemulțumit, Florin i-a distrus viața femeii și i-a trimis o fiică în pușcărie și una la casa de copii.

Florin Raru a pledat nevinovat în fața juriului din Gloucester, susținând că a fost ideea iubitei sale, Ophelia Wiedenhamer.

Procurorul, Susan Cavender, a declarat juriului că acuzația cu care se confruntă românul este una destul de neobișnuită și foarte gravă.

În principiu a încercat să-și transforme iubita în sclavă, din toate punctele de vedere.

„Este o serie destul de complicată de evenimente, iar domnul Raru nu neagă că faptele s-au întâmplat, dar spune că circumstanțele au fost altele.

Domnul Raru este un român și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Santa Lucia (Caraibe) și s-a mutat aici în 2012.

Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, românul a devenit deosebit de obsesiv după doi ani, în 2014″, a precizat procurorul.

La un moment dat, românul a adus acasă un prieten care făcea tatuaje și a ținut-o jos pe femeie, până prietenul său i-a tatuat numele pe gât.

Se pare că românul se angajase în fața autorităților ca sponsor pentru iubita lui, care era înregistrată la autoritățile de imigrare pentru o viză. Când femeia mai avea puțin să-și obțină viza, românul parcă a devenit alt om.

Sursa info şi continuarea pe Observator

citeşte şi SINUCIDERE – Patronul unei firme de transport a plonjat cu mașina în lac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA