AcasăActualitate112OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE - Copilă de 15 ani, sechestrată într-un apartament

OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE – Copilă de 15 ani, sechestrată într-un apartament

DISTRIBUIȚI

OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Lingurar Mihăiță Marius, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori și pornografie infantilă, scrie Observator.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  începând cu luna februarie 2017  inculpatul Lingurar Mihăiță Marius a recrutat o  minoră în vârstă de 15 ani, pe care, prin agresiuni fizice şi psihice, a obligat-o  la practicarea  prostituției.

Inițial minora a fost exploatată sexual în zona localităţii Sântandrei, judeţul Hunedoara, iar ulterior, inculpatul a transportat-o  în municipiul Alba Iulia, unde acesta a închiriat un apartament, clienții fiind recrutați prin intermediul unui site  de publicitate.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că relațiile sexuale se consumau în apartamentul închiriat iar  tarifele variau între 100-300 lei.

Banii obținuți din practicarea prostituției erau însuşiţi integral de către inculpatul Lingurar Mihăiță Marius, acesta amenințând-o și agresând-o fizic pe minoră dacă respectivele câștiguri nu erau suficiente.

La data de 16.03.2017,  pentru a-şi asigura scăparea, minora a reușit să apeleze numărul de urgență 112, reclamând faptul că este sechestrată  în apartamentul menționat.

Urmare a apelului  de urgenţă   organele de poliţie au intervenit la locaţie ocazie cu care pe lângă persoana vătămată a mai fost identificată o altă persoană de sex feminin practicând și ea prostituția.

Deasemenea din verificările efectuate a rezultat faptul că, prin intermediul site-ului de publicitate, inculpatul Lingurar Mihăiță Marius a postat mai multe fotografii  nud  care o înfăţişau pe  minoră,  în vederea atragerii de clienți pentru întreținerea de raporturi sexuale.

La data de  24 martie Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA