AcasăEvenimentSportOare ce contract s-a întocmit? Clubul Thuringer nu o lasă pe Melinda...

Oare ce contract s-a întocmit? Clubul Thuringer nu o lasă pe Melinda Geiger la națională!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Handbalista Clara Vădineanu, de la „U” Jolidon Cluj, a fost convocată la reunirea echipei naţionale, din 14 martie, după ce băimăreanca Melinda Geiger nu a primit acordul clubului său Thuringer (Germania) de a se prezenta la stagiul dinaintea dublei cu Serbia, din preliminariile CE din 2012.
Antrenorul Radu Voina se aştepta ca Melinda Geiger să nu fie lăsată de clubul său din Germania şi la stagiul de pregătire, dinaintea meciurilor cu Serbia, astfel că a apelat la Clara Vădineanu, de la „U” Jolidon Cluj. „Au meci în 17 martie şi nu o lasă la lot. Dacă nu a putut veni de acum, nu se pune problema să vină doar pentru meciuri”, a declarat Radu Voina. Melinda Geiger este jucătoarea Oltchimului şi a fost împrumută până la finalul sezonului la Thuringer, echipa antrenată de timişoreanul Herbert Muller.
De obicei, cluburile sunt obligate să permită plecarea jucătoarelor convocate la naționala țării lor. O fi contractul de împrumut al Melindei mai deosebit decât altele? Asta numai cei de la Olchim ne pot spune.

Naţionala se va reuni în 14 martie, la Drobeta Turnu Severin, cu un lot de 22 de jucătoare, iar după o săptămână de pregătire va disputa cele două partide cu Serbia, din preliminariile CE din 2012. Manşa tur va avea loc în deplasare, în 22 martie, iar cea retur, două zile mai târziu, la Drobeta Turnu Severin.
După două etape disputate în grupa a 2-a a preliminariilor CE din 2012, România este lider cu 4 puncte, urmată de Serbia (4), Portugalia şi Grecia (ambele cu 0 puncte). În primele două meciuri, tricolorele au învins Portugalia, cu 35-24, pe teren propriu, dar şi Grecia, în deplasare, cu 38-18.
Primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European din Olanda, care este programat în intervalul 2-16 decembrie. La turneul final sunt calificate din oficiu campioana europeană Norvegia şi naţiunea gazdă, Olanda.
Următoarea acţiune a echipei naţionale va avea loc în luna mai, reunirea fiind programată în 14 mai, în vederea participării la turneul preolimpic din Franţa, între 25-27 mai.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA