AcasăAdministrațieOAMENI PENTRU OAMENI - Mai multe evenimente dedicate Crăciunului desfăşurate la Centrul...

OAMENI PENTRU OAMENI – Mai multe evenimente dedicate Crăciunului desfăşurate la Centrul Social Rivulus Pueris din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

OAMENI PENTRU OAMENI  Campania Oameni pentru oameni, desfășurată anual în Centrul Social Multifuncțional Rivulus Pueris, coordonat de Serviciul Public Asistență Socială, a fost prilej de bucurie pentru copiii și seniorii Municipiului Baia Mare.

Weekend-ul care a trecut a fost unul plin de evenimente organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dedicate atât copiilor cât și seniorilor băimăreni.

Astfel, copiii s-au bucurat încă o dată de concursul intitulat „Șah Mat cu Moș Crăciun”. Iar vârstnicii au participat la un spectacol de colinde susținut de tinerii băimăreni.

80 de seniori aflați în situații dificile au primit pachete cu alimente. Acestea au fost donate de părinții copiilor care au participat la concursul de sah.

La pregătirea pachetelor au contribuit și elevii de la CN „Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială „Nichita Stănescu” și preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 25.

Evenimentele au fost organizate de Serviciul Public Asistență Socială, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv „Tinerii Lei”. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la reușita acestor acțiuni!

Informații furnizate de Serviciul Public de Asistență Socială Baia Mare

Foto: Facebook

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA