spot_img
AcasăEvenimentO ZI DE TOAMNĂ ÎN NATURĂ | Deputat Călin Bota: "Peste 100...

O ZI DE TOAMNĂ ÎN NATURĂ | Deputat Călin Bota: „Peste 100 de băimăreni au răspuns invitației PNL Baia Mare și au urcat pe Creasta Cocoșului, o rezervație naturală care îți taie răsuflarea prin frumusețea și măreția sa”

spot_img

DISTRIBUIȚI

PNL Baia Mare a organizat weekend-ul trecut o drumeție într-una din cele mai frumoase zone naturale din Maramureș: Creasta Cocoșului. Peste 100 de băimăreni au răspuns invitației și au participat la excursia în natură spre rezervația naturală.

Traseul a început din parcarea Hanului Țentea din Pasul Gutâi (fostul Han Pintea), iar până acolo toți participanții au beneficiat de transport gratuit, dar și de asistență specializată pe toată durata traseului.

Ajunși la destinație, participanții s-au putut bucura de un concert folk în aer liber.

Peste 100 de băimăreni au răspuns invitației colegilor mei de la PNL Baia Mare și au urcat pe Creasta Cocoșului, o rezervație naturală care îți taie răsuflarea prin frumusețea și măreția sa. Odată ajunși la destinație, au avut parte de un concert în aer liber de chitară și vioară, de muzică folk și de multă voie bună. Timp de calitate petrecut împreună, care a adus o stare de bine tuturor. Să profităm cât mai des de frumusețile naturii care ne înconjoară!”, a declarat Călin Bota, deputat PNL de Maramureș.

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA