spot_img
AcasăAlteleEconomicO VARĂ CU DISTRACȚIE, ÎN SIGURANȚĂ | Baia Mare Value Centre -...

O VARĂ CU DISTRACȚIE, ÎN SIGURANȚĂ | Baia Mare Value Centre – centrul comercial cu cea mai accelerată creștere din Nord – Vestul României, așteaptă clienții la evenimente în cele mai sigure condiții

spot_img

DISTRIBUIȚI

Experiența ultimului an și jumătate, în care pandemia care a făcut ravagii în toată lumea, ne-a învățat să fim mai atenți la toate aspectele cotidianului. Implicit, suntem mai atenți unde și cum ne facem cumpărăturile, spre exemplu. Contextul pandemic a determinat conducerea tuturor centrelor comerciale care se respectă să vină cu diverse soluții pentru a minimiza riscul îmbolnăvirilor cu Covid – 19.

Unul dintre centrele comerciale unde se pot desfășura activități economice în cea mai mare siguranță este chiar în capitala Maramureșului. Baia Mare Value Centre – centrul comercial cu cea mai accelerată creștere din Nord – Vestul României, este locația pentru care optează băimărenii și maramureșenii care caută spații pentru cumpărături și petrecere a timpului liber cât mai deschise.

Am evidenția parcarea generoasă, în aer liber, dar și spațiile din interiorul galeriei comerciale, la fel de ample, magazinele cu suprafețe mari, respectiv cel mai mare Hypermarket din Maramureș, care are locația tot în cadrul Baia Mare Value Centre.

Demnă de menționat este grija sporită pe care administratorii centrului comercial o oferă clienților prin dezinfectarea periodică a galeriei centrului comercial. Mai mult, Baia Mare Value Centre este una dintre puținele locații unde clienții pot primi măști gratuite, iar asigurarea condițiilor pentru respectarea măsurilor de distanțare socială este o constantă preocupare.

O vară toridă, cu evenimente, în siguranță, la Baia Mare Value Centre

La Baia Mare Value Centre cumpărăturile necesare se combină cu bucuria unor evenimente plăcute pentru petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni. Varietatea largă și calitativă de produse oferite de Hypermarketul Carrefour, promoțiile tentante oferite de magazinele din cadrul centrului comercial se îmbină vara aceasta perfect cu evenimentele unice care vor fi organizate aici.

Urmărește Campionatul European de fotbal de pe terasa Baia Mare Value Centre

Campionatul European de fotbal este evenimentul care ne ține momentan pe majoritatea dintre noi în suspans. Microbiștii familiei pot petrece timp de calitate vizionând meciurile favorite pe terasa special amenajată pentru acest eveniment, până restul familiei se ocupă de cumpărături sau savurează ceva bun la unul dintre restaurantele din cadrul centrului comercial. Transmisiunile pe terasa specială au loc până în data de 11 iulie inclusiv. Detalii pot fi urmărite pe paginile de social media ale centrului comercial (https://www.facebook.com/baiamarevaluecentre) sau pe site (https://www.baiamarevaluecentre.ro/magazine)

Prima ediție Auto Show Maramureș are loc la Baia Mare Value Centre în perioada 25 – 27 iunie

Ultimele tehnologii din domeniul auto vor putea fi admirate în parcarea Baia Mare Value Centre în perioada 25 -27 iunie 2021.În colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, organizatorii își propun să ofere clienților Baia Mare Value Centre momente de relaxare pentru toată familia, pe lângă spectacolul pe patru roți. Un super parc de distracție va fi amplasat aici, în premieră pentru Maramureș. Copiii vor avea parte de multe atracții și distracție cât cuprinde.

Baia Mare Value Centre se dezvoltă constant cu scopul de a oferi clienților săi toate premisele, atât pentru cumpărături rapide cât și pentru petrecerea unor momente de calitate, în familie, în cadrul centrului comercial.

Adrian Barbur/ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA