AcasăActualitate112O SĂTMĂREANCĂ PRINSĂ LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE - Mașină căutată de...

O SĂTMĂREANCĂ PRINSĂ LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE – Mașină căutată de autoritățile germane, descoperită în Negrești Oaș

DISTRIBUIȚI

O SĂTMĂREANCĂ PRINSĂ LA VOLANUL UNEI MAȘINI FURATE Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș, judeţul Satu Mare, au depistat în trafic un autoturism Audi A6 Allroad. Acesta figura ca fiind furat, în Germania.

Luni, 12 februarie, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș a oprit pentru control, în localitatea Negrești Oaș, un autoturism marca Audi A6 Allroad. Mașina era condusă de Cristina O., în vârstă de 25 de ani, din județul Satu Mare.

La controlul documentelor, în urma verificărilor efectuate, lucrătorii Poliției de Frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania.

Mașina, în valoare de aproximativ 115.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Negrești Oaș până la finalizarea cercetărilor. Tinerei din Satu Mare, depistată la volanul mașinii furate, i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Informații furnizate de către Poliția de Frontieră
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA