AcasăEvenimentSportO NOUĂ VICTIMĂ - Elev din Buzău mort după ce a consumat...

O NOUĂ VICTIMĂ – Elev din Buzău mort după ce a consumat etnobotanice

DISTRIBUIȚI

O NOUĂ VICTIMĂ Etnobotanicele continuă să facă victime în rândul tinerilor care odată ce cad în această patimă cu greu reușesc să răzbească, iar unii ajung să fie uciși de combinațiile de plante periculoase.

Este cazul unui tânăr de 18 ani din Buzău, elev în clasa a 12-a la Colegiul Economic din oraș care a murit ieri dimineață în spital. Acolo fusese dus, săptămâna trecută, în stare gravă după ce a consumat etnobotanice.

Cătălin Cojocaru era internat de miercuri în Spitalul Județean Buzău. După câteva zile începuse să-și mai revină.

Pe 19 ianuarie, tânărul a fost dus pe secția medicală, însă a doua zi organismul său slăbit a cedat și a intrat în comă. Duminică dimineață, tânărul a murit în spital.

Cătălin Cojocaru era cunoscut drept consumator de etnobotanice. Este posibil ca totul să se fi întâmplat din cauza unei supradoze. Aspect ce va fi stabilit în urma necropsiei.

Între timp, pe contul de facebook al tânărului curg mesajele din partea celor care l-au cunoscut și cărora nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

 

Și la Spitalul Județean Sfântul Pantelimon din Focșani a ajuns în weekend o tânără agitată după ce a consumat etnobotanice.

Femeia de 28 de ani din Jariștea a fost adusă de cunoscuți la spital. După ce au consultat-o, medicii au trimis-o la Psihiatrie.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA