AcasăEvenimentSportO NOUĂ JUCĂTOARE - CS Minaur a transferat-o pe Ștefania Bălăceanu

O NOUĂ JUCĂTOARE – CS Minaur a transferat-o pe Ștefania Bălăceanu

DISTRIBUIȚI

O NOUĂ JUCĂTOARE  În cadrul conferinței de presă în care Clubul Sportiv Minaur a lansat proiectul “Minaur în școli – de la performanță la educație”, directorul general Ionuț Marta a prezentat presei ultimul transfer realizat la echipa de handbal feminin.

O NOUĂ JUCĂTOARE  Este vorba de legitimarea jucătoarei Ștefania Bălăceanu, venită de la ACS Sepsi-Sic Sfântu-Gheorghe. Sportiva născută pe 25 iulie 1995 poate evolua pe toate posturile de la linia de nouă metri.

“Prin acest transfer sperăm să vedem o creștere în calitatea jocului colectiv. Cred și sper că Ștefania se va integra destul de repede în echipă.

Avem nevoie de elemente cât mai bune, mai ales în linia de nouă metri, deoarece acest tip de jucătoare sunt decisive în cele mai grele momente. Îi urăm Ștefaniei mult succes în tricoul Minaurului”, a declarat Marta.

“Am venit la Minaur cu gândul de a face performanță. Sper într-o colaborare bună, deoarece handbalul este un joc de echipă. Am să fac tot ce îmi stă în putință ca să aduc un plus echipei.” Acestea au fost primele cuvinte ale Ștefaniei Bălăceanu ca și jucătoare la CS Minaur.

Ca și detalii contractuale, pentru început, Clubul Sportiv Minaur și Ștefania Bălăceanu au ajuns la un acord pentru șase luni.

sursa info și foto http://minaur.ro/

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA