Acasăsinucidere maramuresO mulțime de băimăreni a participat la Sfânta Liturghie din ziua Nașterii...

O mulțime de băimăreni a participat la Sfânta Liturghie din ziua Nașterii Domnului

DISTRIBUIȚI

 

Naşterea Domnului a fost prilej de mare sărbătoare şi pentru maramureşeni. Peste 2.000 de credincioşi au participat marți la Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală “Sfânta Treime” din Baia Mare. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Justinian, chiriarhul locului şi de Preasfinţitul Părinte Arhiereu-vicar Iustin Sigheteanul, informează TRINITAS TV. Catedrala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea credincioșilor, cea mai pare parte dintre aceștia fiind nevoiți să stea afară și să asculte slujba la difuzore.
Vizibil emoționat, ÎPS arhiepiscop Justinian a spus că poate niciodată nu a fost un Crăciun mai frumos, iar Dumnezeu i-a dat puterea să se ridice și să se adreseze iubiților săi frați. La rândul său ÎP Iustin a mulțumit lui Dumnezeu pentru că în această sfântă zi a ”împodobit” catedrala cu o mulțime de credincioși.

După ce au ţinut post şi s-au spovedit, mulţi dintre credincioşii prezenţi s-au împărtăşit cu Sfintele Taine. Credincioşii prezenţi, alături de corala Doxologia a Catedralei episcopale, au cântat într-un glas colinde.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA