spot_img
AcasăActualitate112PENTRU CĂ I-A MURDĂRIT GEAMURILE - Măicuță bătută cu mătura de un...

PENTRU CĂ I-A MURDĂRIT GEAMURILE – Măicuță bătută cu mătura de un fost polițist din Dej

DISTRIBUIȚI

PENTRU CĂ I-A MURDĂRIT GEAMURILE Scene șocante în județul Cluj, unde o măicuță susține că a fost bătută cu mătura de un fost polițist din Dej.

Călugărița de 79 de ani a ajuns la spital, după ce a fost stâlcită în bătaie de vecinul ei, care i-a reproșat că îi murdărește geamurile.

Bătrâna e convinsă să depună o plângere la Poliție împotriva bărbatului în care l-ar fi văzut pe „însuși diavolul”.

Sprijinită de o femeie miloasă, Măicuța Veronica a pășit în sala de așteptare a Institutului de Medicină Legală din Cluj.

Bătrâna de 79 de ani era amețită de loviturile încasate, spune ea, de la un fost polițist, informează Gazeta de Cluj.

Călugărița, care a trăit mai mulți ani la Mânăstirea Sucevița, a mărturisit că a trăit clipe de groază, după ce a venit în Dej ca să plătească administratorului taxa pentru termopanele instalate pe scară şi pentru repararea acoperişului blocului în care deține un apartament moștenit.

Măicuța a povestit că i-a cerut femeii de serviciu o mătură pentru a curăța un covor de frunze. În timp ce mătura, a fost agresată de un vecin furios.

„Şi, când măturam de zor a apărut, ca din pământ, acest Vasile, reproşându-mi că i-am murdărit geamurile – tot aşa cum mi-a reproşat mai demult că-l inund, deşi n-a demonstrat niciodată acest lucru. (…)

Şi, revenind la bătaie, turbat, acesta mi-a smuls măturoiul, în ciuda împotrivirilor mele, şi a început să mă croiască peste tot cu el: în cap, peste spate şi în zona pieptului.

Degeaba tot striga un vecin, din geam, să mă lase în pace – că el nu m-a lăsat. Am bolit apoi o săptămână, în casă, îngrijită de-o vecină, până când am avut cât de cât puterea să mă urc pe tren şi să vin la Cluj”, explică măicuţa.

Maica Veronica a aflat că individul s-ar fi mândrit cu fapta sa vecinilor, crezând că nimeni nu are curajul să-l reclame la Poliție

„Ce om poate fi ăsta, să bată o măicuţă care se roagă pentru binele unei întregi lumi? Când dădea în mine l-am văzut pe însuşi diavolul, însă fără coarne fiindcă şi le băgase în buzunar”! (…)

Cât despre acest Groza Vasile, o să-i fac plângere la poliţie, deşi iniţial n-am vrut. Dar oamenii din Dej – inclusiv poliţiştii – mă îndeamnă insistent să fac lucrul acesta”, a spus măicuța, cu lacrimi în ochi.

Femeia a fost consultată la sediul IML Cluj, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal. Măicuța a fost internată la Spitalul Județean Cluj, unde se află sub atenta supraveghere a medicilor.

sursă foto: Gazeta de Cluj

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA