Acasă sinucidere maramures O DATĂ ÎN VIAȚĂ - Fotografie impresionantă realizată de un german

O DATĂ ÎN VIAȚĂ – Fotografie impresionantă realizată de un german

DISTRIBUIȚI

O DATĂ ÎN VIAȚĂ Fotograful german Birk Mobius nu a ştiut în 2014 când şi-a îndreptat camera către cer că va realiza cea mai impresionantă fotografie.

O DATĂ ÎN VIAȚĂ În timp ce fotografia o aeronavă Boeing 777 în timpul unui zbor tumultos de 30 de minute de la Frankfurt la Leipzig, vremea furtunoasă a poziţionat aeronava într-un curcubeu, în acel moment un fulger a lovit avionul.

Avionul deţinut de compania germană AeroLogic a aterizat în siguranţă şi nu au fost raportate efectele negative ale ciocnirii. Mobius, însă a reuşit să înregistreze o imagine pe care o putea produce o singură dată în viaţă. Mai târziu acesta a afirmat ,,probabil cea mai unică şi spectaculoasă imagine” pe care acesta a surprins-o.

O DATĂ ÎN VIAȚĂ fotografie birk mobius

Desigur, orice avion poate fi lovit o dată la un an de un fulger. Din moment ce ciocnirea de acest fel a cauzat explozia unui depozit de combustibil a unui avion din Statele Unite ale Americii în 1967, aeronavele au fost perfecţionate.

Coliziunea din 1967 a fost singura care a provocat prăbuşirea unui avion comercial, efectul pe care pasagerii unui zbor îl vor resimţi astăzi va fi doar o lumină puternică.

Birk Mobius este un fotojurnalist german, care momentan locuiește în Lepzig/Germania.

Surse info: Mentalfloss și Descopera.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








TE-AR MAI PUTEA INTERESA