AcasăLifestyleMondenNUNTĂ MONDENĂ - Sorin Brotnei se însoară

NUNTĂ MONDENĂ – Sorin Brotnei se însoară

spot_img

DISTRIBUIȚI

NUNTĂ MONDENĂ. Nu aduce anul, ce aduce ceasul! După mai multe relații tumultoase, în care a fost la un pas de căsătorie, iată că Sorin Brotnei face astăzi pasul cel mare. Norocoasa este Ramona Ghioca, femeia care l-a cucerit, se pare, definitiv și iremediabil, îndrăgostiții urmând să își oficializeze astăzi relația.

Componentul trupei Two intră de astăzi în rândul bărbaților însurați, urmând astfel exemplul colegul său de trupă, Mihai, care este căsătorit de ani buni cu frumoasa Laura, cei doi fiind părinții a doi copii.

NUNTĂ DE LUX – Al Bano şi Romina Power şi-au căsătorit fata

Sorin Brotnei și Ramona Ghioca vor deveni, din această după amiază, soț și soție.

Ei vor spune “Da” la un local din Cernica, unde un ofițer de la Starea Civilă se va deplasa. Cuplul va avea alături familiile și prietenii apropiați, în total 75 de persoane. După cununia civilă, tinerii căsătoriți vor sărbători fericitul eveniment alături de invitații lor.

Semnează actul de căsătorie după un an de relație

Sorin Brotnei și Ramona Ghioca devin o familie oficială după un timp relativ scurt. “Astăzi facem doar cununia civilă, iar nunta am stabilit-o pentru anul următor, pe 10 iunie. Ne căsătorim civil după un an de relație. Nu mai era de așteptat cu o așa femeie minunată. Mi-am dat seama că vreau să îmi petrec restul vieții alături de ea de la a doua întâlnire, dar am cerut-o de soție după 4 luni. M-am așezat în genunchi, normal, a fost o cerere în căsătorie clasică”, a declarat, pentru Libertatea, Sorin Brotnei.

Nicolai Tand și soția, pe post de martori și părinți spirituali

În timp ce artistul trupei Two a ales să poarte în ziua cea mare un costum elegant, de culoare bordeaux, Ramona va etala o ținută veselă, cu imprimeu floral. Martorii lor la cununia civilă sunt Nicolai și Monica Tand, ei fiind aleși și părinți spirituali. Practic petrecerea de cununie este un fel de repetiție pentru nunta de anul viitor.

APETIT PENTRU CĂSĂTORIE – Ziua şi nunta în Borşa

“Vor fi aperitive, nu va lipsi sushi din meniu, vom avea berbecuți la proțap, candy bar și bineînțeles tort. Am optat pentru un DJ la petrecere, iar la miezul nopții vom avea un foc spectaculos de artificii. Sunt foarte liniștit și fericit”, ne-a spus cântărețul.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA