Acasăsinucidere maramuresNUNTĂ DE SENZAȚIE - Ceremonia de căsătorie dintre nepotul unui rabin şi nepoata...

NUNTĂ DE SENZAȚIE – Ceremonia de căsătorie dintre nepotul unui rabin şi nepoata unui lider religios

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nepotul unui rabin din oraşul israelian Netanya s-a căsătorit cu o evreică ultra-ortodoxă, prilej cu care mii de oameni au umplut străzile pentru a fi fericiţi alături de ei.

Mulţi invitaţi au mers cu binocluri la nunta nepotului rabinului dinastiei Tzanz Hasidic cu o evreică ultra-ortodoxă, care a avut loc în oraşul Netanya din Israel. Motivul este simplu de dedus: fiind foarte mulţi invitaţi şi aflându-se la o distanţă apreciabilă faţă de mire şi de mireasă, aceştia nu reuşeau să vadă altfel spectacolul din timpul ceremoniei.

Nunta a reprezentat o ocazie pentru întreaga comunitate de a asista la o ceremonie în toată regula, care a inclus toate elementele tradiţionale şi care i-a fascinat pe participanţi. Mireasa a făcut, la rândul ei, parte dintr-o familie religioasă, fiind nepoata liderului religios al dinastiei Toldos Avraham Yitzchak Hasidic din acelaşi oraş, astfel numărul invitaţilor a ajuns de ordinul miilor.

Potrivit Daily Mail, oamenii au format cozi pe mai multe străzi pentru a întâmpina mireasa. La locul de oficiere a căsătoriei, înăuntru, o perdea din tavan până în podea separa bărbaţii de femei, primii fiind îmbrăcaţi în negru şi purtând tradiţionalele pălării shtreimel.

Conform obiceiului, mireasa a ajuns în secţiunea în care se aflau bărbaţii, asistând la dansul Mitzvah tantz al urătorilor, la care a luat parte şi mirele. Femeile, aflate în secţiunea destinată lor, au privit dansul tradiţional prin perdeaua din dantelă.

nunta evreu1

Mireasa era complet acoperită de o rochie brodată cu perle, care includea şi un voal care îi acoperea în întregime chipul, iar bărbaţii şi-au folosit curelele gartel, respectând obiceiul, pentru a forma o legătură între ei şi mireasă, după care au început dansul sub privirile a sute de invitaţi.

Mulţi dintre aceştia s-au văzut nevoiţi să folosească binoclurile pentru a putea vedea spectacolul. Înainte ca miresei evreice să îi fi fost acoperită faţa cu voal, aceasta a ajuns la locul de oficiere a căsătoriei cu o caleaşcă în care se afla alături de membrii familiei sale.

Mulţi invitaţi au rămas în exterior, bărbaţii protejându-şi pălăriile shtreimel cu pungi de platic în eventualitatea începerii ploii.

sursă știre și adevarul.ro

foto dailymail.co.uk

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA