AcasăEvenimentNUNTĂ DE POVESTE ÎN MARAMUREȘ - Primarul din Ulmeni se căsătoreşte. Vezi...

NUNTĂ DE POVESTE ÎN MARAMUREȘ – Primarul din Ulmeni se căsătoreşte. Vezi cum arată toate cele 7 săli în care se va ține petrecerea

spot_img

DISTRIBUIȚI

NUNTĂ DE POVESTE ÎN MARAMUREȘ  Vezi cum arată cele 7 săli de nuntă şi pregătirile pentru nunta ANULUI.  Cei mai populari miri ai anului 2017, Ioana și Lucian, liberi și nesiliți de nimeni fără opoziție și în consens cu familiile Morar și Pricop, alături de părinții spirituali : Doru și Iuliana Dăncuș, Dănuț și Viorica Mesaroș, Nistor și Marinela Dragoș, Marius și Loredana Vancea , își vor uni destinele mâine, 28 octombrie 2017, la ora 17,00  la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din orașul Ulmeni , unde are loc cununia religioasă.

Petrecerea se va desfășura începând cu ora 20,00 la restaurantul Festival din Țicău și în cele șapte sate aparținătoare, astfel că toți localnicii vor putea petrece alături de primarul lor, Lucian Morar și frumoasa cântăreața, Ioana Pricop.

Imagini din cele sapte locatii vor fi transmise in direct pe ecrane uriase pentru ca toti invitatii sa poata vedea cum se distreaza ceilalti invitati.

Sursă info.

Sursă foto: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA