AcasăEvenimentSportNUNTĂ DE CAMPIONI - Laura Oltean şi rugby-istul Constantin Pristăviţă au semnat...

NUNTĂ DE CAMPIONI – Laura Oltean şi rugby-istul Constantin Pristăviţă au semnat cel mai important contract din viaţă

spot_img

DISTRIBUIȚI

Originară din Bistriţa, Laura Oltean este un nume cu rezonanţă în handbalul din România. Aceasta a devenit campioană naţională la junioare cu LPS Bistriţa, ca mai apoi sportiva să ajungă în Liga Naţională la “U” Jolidon Cluj, alături de care a cucerit trei medalii de argint.

În anul 2012 , Laura s-a transferat la HCM Baia Mare unde a devenit campioană naţională şi a evoluat în Liga Campionilor. Handbalista a evoluat o bună perioadă de timp şi la Naţionala de tineret, pentru ca în anul 2013 să bifeze şi câteva prezenţe la lotul naţional lărgit.

După performanţele obţinute în Maramureş, handbalista în vârstă de 27 de ani a luat decizia de a se întoarce acasă şi de a-şi continua cariera sportivă la CSM Bistriţa. Se pare că întoarcerea la echipa de suflet a fost una de bun augur, deoarece CSM Bistrița, a reuşit să promoveze la finalul acestui sezon în Liga Națională.

Dacă în urmă cu câteva luni, Laura şi-a reziliat contractul cu HCM Baia – Mare şi a ales să pună umărul la promovarea echipei din Bistriţa, sâmbătă, sportiva a semnat cel mai important contract din viaţa sa. Aceasta s-a căsătorit cu rugbystul Constantin Pristăviță, pilierul vicecampioanei României, Știința Baia Mare. Şi activitatea sportivă a lui Constantin este una impresionantă, astfel că acesta are la activ peste 20 de partide pentru naționala României și totodată este convocat şi pentru World Rugby Nations Cup.

Alături de cei doi miri au stat alături familia, prietenii dar şi actuale și foste colege ale handbalistei bistrițene, unele dintre ele de lot național – Ana Maria Tănăsie, Ionica Munteanu, Diana Puiu – dar și colegi de echipă ai mirelui.

Redacţia Sportul Sălăjean urează tinerilor căsătoriţi “Casă de piatră”!

Sursa: sportulsalajean.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA