AcasăActualitatePoliticNUMIRE - Lucian Morar, noul președinte interimar al PMP Maramureș

NUMIRE – Lucian Morar, noul președinte interimar al PMP Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

NUMIRE Lucian Morar, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș este noul președinte al organizației județene a Partidului Mișcarea Populară. Decizia de numire a venit de la București și a fost semnată de către cei doi președinți la nivel național, Valeriu Steriu și Eugen Tomac după ce Partidul Mișcarea Populară (PMP) a fuzionat cu Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR). Lucian Morar va ocupa funcția de președinte interimar până la organizarea alegerilor în cadrul filialei județene. Mai mult, până săptămâna viitoare va fi prezentată public și echipa cu care Lucian Morar va conduce destinele partidului.

Decizia de numire în funcție a fost primită de către Lucian Morar în cursul zilei de ieri, 9 august.

„Această numire se datorează faptului că organizația din Maramureș a Partidului Mișcarea Populară a obținut cel mai mare scor din țară la alegerile locale din 5 iunie. Este vorba despre un procent de 1,5% peste oricare altă organizație din țară. Acest rezultat l-a determinat pe Traian Băsescu să-l avanseze pe Adrian Todoran în funcția de vicepreședinte la nivel național și pe mine în cea de președinte al organizației din Maramureș. În urma fuziunii cu UNPR la nivelul județului Maramureș, PMP are 5 primari, 8 viceprimari, 120 de consilieri locali și 5 consilieri județeni. Practic suntem acum cea de-a treia forță politică din județul Maramureș”, a declarat Lucian Morar, președintele PMP Maramureș.

Odată ce a fost numit în funcție, Lucian Morar și-a stabilit și primele obiective.

„Ne dorim să obținem la nivelul județului Maramureș un scor de 15% la alegerile parlamentare din acest an, cel puțin 1 deputat și un senator. Prima opțiune pentru alegerile parlamentare este Adrian Todoran. De asemenea, vom susține în continuare toate obiectivele strategice ale județului Maramureș și vom depune toate eforturile ca Baia Mare să câștige titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Le transmit de pe acum competitorilor noștri politici, PNL și PSD, să fie atenți la felul în care își vor întocmi listele pentru parlamentare pentru că vom sancționa orice politician care va fi scos în față și nu a avut activitate parlamentară în beneficiul maramureșenilor. Parlamentarii de Maramureș nu și-au făcut datoria în cei patru ani și nu le putem atribui nicio lege care să ajute la dezvoltarea regiunii de Nord-Vest a țarii sau al județului Maramureș”, a mai adăugat Lucian Morar.

Mai mult, noua structură de conducere a organizației județene a Partidului Mișcarea Populară va fi numită în funcție de rezultatele înregistrate la alegerile locale din 5 iunie. Aceasta va fi prezentată cel târziu marțea viitoare.

Simona Vasiac

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA