Acasă News Alert NUMIRE – Încă un maramureșean secretar de stat. Gheorghe Bogdan Tomoioagă, numit...

NUMIRE – Încă un maramureșean secretar de stat. Gheorghe Bogdan Tomoioagă, numit la Ministerul Turismului

DISTRIBUIȚI

NUMIRE  Maramureșeanul Gheorghe Bogdan Tomoiagă este noul secretar de stat în Ministerul Turismului, numirea sa fiind publicată în Monitorul Oficial de marți, 7 martie 2017. Originar din Borșa, Bogdan Tomoiagă a fost, începând cu luna iunie 2016, consilier județean PSD. În vârstă de 40 de ani, borșeanul a absolvit Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca, iar ca ocupație a fost director al SC ”Turism Perla Transilvaniei”.

Bogdan Tomoiagă a lucrat și ca programator în Cluj Napoca, apoi ca informatician la BCR Borșa și a administrat, pentru 10 ani, o societate comercială. Noul secretar de stat este membru fondator și secretar la ”Rotary Club” Borșa MM.  De câte ori vorbește despre orașul natal, Borșa, dar și despre județul în care trăiește, Maramureș, Bogdan Tomoiagă afișează mândria omului care știe că aparține unui loc sfânt.

Despre numirea lui Bogdan Tomoiagă la Ministerul Turismul – acesta fiind al treilea secretar de stat ales din Maramureș, după Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului- președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea are doar cuvinte de apreciere.

„Consiliul Județean Maramureș continuă să ofere oameni valoroși pentru executivul României. Echipa maramureșenilor din Guvern se întărește cu unul dintre cei mai remarcabili consilieri județeni pe care i-am văzut activând în ultimii ani. Am mare încredere în Bogdan Tomoiagă și sunt convins că, pe lângă atribuțiile pe care le va avea de îndeplinit în ceea ce privește politicile naționale, va reprezenta cu adevărat interesele Maramureșului Voievodal într-un domeniu atât de important pentru noi, cum este turismul. Suntem în perioada în care Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre a anunțat demararea procedurilor pentru elaborarea noului masterplan pe turism, respectiv investițiile pe care Guvernul le va susține pentru promovarea acestui domeniu vital. Este un moment propice ca Maramureșul să fie reprezentat în echipa care se ocupă de elaborarea noului masterplan. Bogdan Tomoiagă are calitățile necesare pentru ca județul nostru să devină cu adevărat o prioritate a României în Turism. Felicitări, Bogdan, spor la muncă și așteptăm rezultate cât mai curând”, a încheiat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Valer Zetea.

Bogdan Tomoiagă: ”Sunt mândru să fac parte din echipa care elaborează noul masterplan pe turism”

Despre funcția de secretar de stat în care a fost învestit, Bogdan Tomoiagă arată că reprezintă o responsabilitate enormă.

„Cu acest gând pornesc la drum, știind că ceea ce fac și ceea ce se așteaptă de la mine reprezintă o enormă responsabilitate. Sunt planuri și așteptări uriașe în domeniul turismului din partea autorităților regionale și încerc să fac față necesităților cu cât mai mult profesionalism. Fiecare zi o încep cu gândul la Maramureș, la locurile din care vin, iar la finalul fiecărei zile voi sta să analizez ce am făcut, faptic, pentru oamenii din județul meu. Suntem într-o perioadă în care Maramureșul începe să intre în atenția administrațiilor publice regionale, naționale și chiar internaționale prin prezențele remarcabile la diferite târguri de turism. Sunt mândru să reprezint județul nostru în acest Minister atât de important, care acum pare să se reinventeze, sunt încântat să fac parte din echipa care elaborează noul masterplan pe turism. Personal, voi face tot ce stă în puterea mea pentru ca o secțiune aparte să o reprezinte turismul rural și tradițiile”, a conchis Bogdan Tomoiagă, secretar de stat în Ministerul Turismului.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA