AcasăActualitateNU SCĂPĂM DE RUJEOLĂ! – Un nou caz a fost înregistrat în...

NU SCĂPĂM DE RUJEOLĂ! – Un nou caz a fost înregistrat în Maramureș. Alte 56 de cazuri noi în ultima săptămână, în restul țării

spot_img

DISTRIBUIȚI

NU SCĂPĂM DE RUJEOLĂ!   Aproape 60 de noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în ultima săptămână, fără a fi înregistrate noi decese, potrivit datelor transmise de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 14.758 de la începutul epidemiei. Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România de la debutul epidemiei este 14.758, din care 59 de decese.

În ultima sptămână au fost raportate 57 de cazuri nou confirmate, în zece judeţe şi în municipiul Bucureşti.  Cele mai multe cazuri noi – 19 – au fost înregistrate, în ultima săptămână, în municipiul Bucureşti.

La Iaşi, au fost confirmate 9 cazuri noi de rujeolă, în judeţul Bihor – 8, iar câte două cazuri au fost confirmate în judeţele Bacău, Braşov şi Galaţi. În judeţele Maramureş, Neamţ, Vaslui şi Vrancea s-a înregistrat câte un caz de rujeolă.

În ultima săptămână nu au fost raportate noi decese.  Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

 

Sursă info: Observator.TV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA