spot_img
AcasăActualitateSocialNu s-au odihnit, au cam avut de lucru! ISU Maramureș a avut...

Nu s-au odihnit, au cam avut de lucru! ISU Maramureș a avut 43 de intervenții de urgență în ultimele trei zile!

DISTRIBUIȚI

Angajații Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures au executat 43 de interventii in acest weekend. Din total, cele mai multe, 39, au fost actiuni la care au luat parte medicii, asistentii si paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 19 au fost la diverse afectiuni medicale, 12, la traumatisme, 3 la intoxicatii, 2 la transport bolnav si cate una la accident rutier si deblocare usa. S-a inregistrat si un apel fals. Pompierii au fost solicitati si ei, pe parcursul sfarsitului de saptamana, la un numar de patru interventii.

Vineri, 18.01.2013, in jurul orei 19.20, doua echipaje ale Garzii de Interventie nr.2 Borsa au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu semnalat la o afumatorie situata pe strada 22 Decembrie din oras. Au ars afumatoria, pe o suprafata de circa 2 metri patrati si aproximativ 8 metri patrati de perete din lemn al anexei in care era amenajata afumatoria. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza folosirii focului deschis.

Tot vineri, la ora 23.30, un echipaj al Sectiei de Pompieri Viseu de Sus a intervenit, in localitatea Poienile de Sub Munte, la un incendiu izbucnit la un autoturism. Autoturismul a ars in totalitate. Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit la un cabu electric defect.

Sambata, 19.01, un echipaj al Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei a actionat la un incendiu semnalat la un imobil de pe strada Unirii din municipiul de pe Tisa. Datorita interventiei rapide a pompierilor militari a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.

Duminica, 20.01., la ora 00.35, doua echipaje ale Pichetului de Pompieri Targu Lapus au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o gospodarie situata pe strada Pietei din oras. In urma incendiului au ars circa 170 de metri patrati de acoperis invelit cu azbociment, aproximativ 160 de kilograme de produse din carne, circa 100 de litri de tuica si o centrala termica pe gaz. Incendiul s-a declansat, probabil, din cauza folosirii focului deschis in spatii inchise.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA