AcasăActualitatePoliticNu rămân nici de sămânță! Senatorii PDL Gheorghe David și Ovidiu Marian...

Nu rămân nici de sămânță! Senatorii PDL Gheorghe David și Ovidiu Marian au trecut la PSD, respectiv PNL. Deputatul Iosif Blaga a ales PSD!

DISTRIBUIȚI

Senatorul PDL Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorial al democrat-liberalilor şi că va activa în continuare în grupul PSD.
“Îmi încetez activitatea în grupul parlamentar senatorial al PDL și voi activa în continuare în grupul PSD”, a declarat senatorul timișorean.

Surse democrat-liberale au declarat, luni, că senatorul PDL se va înscrie în PSD.
Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a spus că se aşteaptă ca Gheorghe David să facă anunțul în plenul Parlamentului de astăzi.
„Mă aştept ca în plenul de astăzi (luni- n.r.) domnul Gheorghe David să anunţe că trece la noi. Mai întâi se anunţă în plenul Parlamentului orice astfel de transfer. În momentul în care face anunţul, devine oficial”, a declarat Ilie Sârbu.
Senatorul PDL Gheorghe David s-a aflat, în urmă cu o săptămână, la sediul PNL, în timp ce avea loc şedinţa conducerii liberalilor, acesta spunându-le ziariştilor că a venit să salute pe cineva.
Chestionat dacă se află totuşi în negocieri pentru a trece în rândul liberalilor, Gheorghe David a răspuns atunci:
„Nu sunt în negocieri cu nimeni, am oferte. Am trecut pe la sediul PNL, dar nu am nicio treabă, nu am fost la şedinţe. Deocamdată, rămân în PDL”. Și a rămas, exact o săptămână.
Senatorul PDL Gheorghe David este secretar al Senatului. Gheorghe David devine al doilea parlamentar de Timiş care trece de la PDL la PSD, după ce Gheorghe Ciobanu a făcut acelaşi lucru în luna aprilie 2012.
Un alt parlamentar PDL de Timiş, Marius Cristinel Dugulescu, şi-a anunţat, tot în luna aprilie, trecerea de la PDL la PNL.
Senatorul PDL de Arad Ovidiu Marian a anunţat, marţi, în plenul celor două Camere ale Parlamentului, că părăseşte grupul democrat-liberalilor şi se alătură PNL.
Senatorul Ovidiu Marian este preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat şi a fost ales parlamentar de Arad pe listele PDL la alegerile din 2008.

Deputatul Iosif Blaga părăseşte PDL şi se alătură PSD
Deputatul PDL de Hunedoara Iosif Blaga a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că părăseşte grupul democrat-liberal pentru a se alătura PSD.
El a spus că PSD este grupul care l-a susţinut de-a lungul anilor atât ca primar, cât şi ca parlamentar.
Iosif Blaga a făcut acest anunţ înainte de votul final asupra unor proiecte de lege.
Blaga a fost ales în 2008 pe listele PDL pentru un mandat de deputat, fiind anterior primar al municipiului Orăştie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA