AcasăAdministrațieNU PROTESTEAZĂ - Magistraţii maramureşeni nu fac grevă

NU PROTESTEAZĂ – Magistraţii maramureşeni nu fac grevă

DISTRIBUIȚI

NU PROTESTEAZĂ. Chiar dacă o mare parte dintre magistraţii din întreaga au decis să protesteze şi să intre în grevă, în Maramureş lucrruile par să fie liniştite. Mai mult, chiar dacă în mediul virtual se vehicula că şi în Maramureş este grevă a magistraţilor, nu este adevărat.

Un comunicat remis presei de Tribunalul Maramureş dezminte informaţia potrivit căreia la Tribunalul Maramureş şi Judecăriile din judeţ s-ar protesta.

„Având în vedere informaţia apărută în presă, potrivit căreia mai multe instanţe şi parchete din ţară, printre care şi instanţa noastră, ar fi intrat în grevă, informaţie apărută iniţial pe site-ul www.luju.ro, vă comunicăm faptul că judecătorii Tribunalului Maramureş şi instanţelor arondate nu au iniţiat deocamdată această formă de protest, activitatea desfăşurându-se în condiţii normale de lucru”, se arată în document.

Comunicatul este semnat de purtătorul de cuvânt al instituţiei, conducător al Biroului de informare şi relaţii publice, Judecător Waltner Ileana Daniela.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA