AcasăActualitate112NU PLĂTI PENTRU SEX - Lansare campanie „Alegi să preţuieşti sau...

NU PLĂTI PENTRU SEX – Lansare campanie „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP) în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom) lansează campania online de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”. 

NU PLĂTI PENTRU SEX Campania urmăreşte reducerea cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la cauzele şi efectele acestui fenomen infracţional.

Grupul ţintă principal este format din utilizatorii de facebook de gen masculin, grupul ţintă secundar este format din utilizatorii de facebook de gen feminin care pot deveni victime ale traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, iar grupul ţintă general este reprezentat de publicul larg, utilizator de informaţie online.

Mesajul campaniei constă într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale „NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”. în cadrul campaniei va fi lansat şi un concurs pentru cei mai activi utilizatori.

Informaţii de background: Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Informații furnizate de către Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Cluj-Napoca

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA