AcasăActualitatePoliticINCREDIBIL! - Audierea Cristinei Guseth în Parlament s-a lăsat cu o demisie...

INCREDIBIL! – Audierea Cristinei Guseth în Parlament s-a lăsat cu o demisie (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Audierea Cristinei Guseth în comisiile de specialitate ale Parlamentului s-a lăsat cu o demisie importantă.

Chestorul Camerei Deputaţilor, Steluţa Cătăniciu, a demisionat din Comisia Juridică, după ce colegii săi au decis avizarea favorabilă a Cristinei Guseth pentru funcția de ministru al Justiției.

„După ce s-a întâmplat în această seară, nu mai vreau să fac parte din această Comisie”, a declarat Steluţa Cătăniciu, deputat ALDE.

Cristina Guseth a fost avizată de comisiile parlamentare pentru funcția de ministru al Justiției, însă s-a ales cu critici dure din partea deputaților și senatorilor. Unul dintre aceștia, Șerban Nicolae, senator PSD, a făcut dezvăluiri de la audieri:

”Habar nu avea ce face un ministru al Justiției! A fost cea mai slabă candidată de când sunt membru al Comisiei și am fost prezent la audieri la vreo 7 miniștri. Ea a spus că sunt miniștri în Europa, la Justiție, care nu au studii juridice. E adevărat, dar nu a spus totul până la capăt: ei sunt politicieni, nu tehnocrați ca ea. Doi dintre ei au mai deținut portofolii de ministru. Nu înțelege care e rolul ministrului de Justiție. Nu a știut răspunsurile la întrebări elementare, cele mai simple întrebări.”

Urmariți cum iși justifică viitorul ministru al Justiției prestația lamentabilă din timpul audierii și ce vrea să facă în Guvernul Cioloș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA