spot_img
AcasăberzmudeNu îi lasă la greu! PNL Maramureș salută poziția UDMR și-i îndeamnă...

Nu îi lasă la greu! PNL Maramureș salută poziția UDMR și-i îndeamnă pe etnici maghiari să se prezinte la vot

DISTRIBUIȚI

UDMR a emis un comunicat de presă în care îi îndeamnnă pe cetățenii maghiari să se prezinte la vot si sa voteze cum îi îndeamnă conștiința. De fiecare dată când sunt alegeri, Uniunea subliniază importanța prezenței la vot și a folosirii drepturilor noastre cetățenești. Sfatul UDMR către cetățenii maghiari este identic celui adresat parlamentarilor săi: votați cum vă îndeamnă conștiința.
Este cunoscut faptul ca la nivelul judetului Maramures, relatiile dintre UDMR si PNL sunt foarte bune, ele dăinuind de ani buni, atât la nivelul Consiliului Județean, cât și în consiliile locale municipale sau orășenești.
Astfel, la Consiliului Judetean Maramures, consilierii judeteni apartinand UDMR s-au afiliat la grupul USL, iar la nivelul municipiului Baia Mare, UDMR detine un mandat de viceprimar in baza protocolului incheiat cu PNL.
Bazându-se pe această lungă și fructuoasă colaborare pentru ambele părți, PNL Maramures isi exprima convingerea ca electoratul maghiar din Maramures va participa masiv la votul din 29 iulie, contribuind astfel la clarificarea situatiei politice din Romania.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA