AcasăEvenimentSportNU - I UȘOR DELOC – HCM Baia Mare va fi...

NU – I UȘOR DELOC – HCM Baia Mare va fi în grupa preliminară cu Gyor sau Team Esbjerg

DISTRIBUIȚI

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, face parte din a doua urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, care va avea loc vineri la sediul EHF de la Viena, în timp ce HCM Baia Mare, dacă se va califica, a fost repartizată în urna a patra valorică.

CSM Bucureşti face parte din urna secundă valorică, alături de HC Vardar Skopje (Macedonia), Krim Ljubljana (Slovenia) şi Thuringer HC (Germania).

Din prima urnă fac parte Larvik (Norvegia), FTC-Rail Cargo Budapesta (Ungaria), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi FC Midtjylland (Danemarca).

În urna a treia se află Rostov pe Don (Rusia), IK Savehof (Suedia), Hypo Niederosterreich (Austria) şi Podravka Koprivnica (Croaţia).

HCM Baia Mare, dacă se va califica în grupele Ligii Campionilor, va face parte din grupa a patra, alături de Fleury Loiret Handball (Franţa), MKS Lublin (Polonia) şi învingătoarea unuia dintre turneele preliminare. Echipele din aceeaşi ţară nu pot fi trase la sorţi în aceeaşi grupă.

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare, a fost repartizată în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi a turneelor preliminare din Liga Campionilor, care se va derula tot vineri, la sediul EHF.

Meciurile din cele două grupe de calificare se vor disputa pe 12 şi 13 septembrie, iar câştigătoarele se califică în grupele Ligii Campionilor, unde campioana naţională CSM Bucureşti a intrat direct.

Iată urnele valorice pentru turneele preliminare:

Urna 1: Gyor ETO (Ungaria), Team Esbjerg (Danemarca);

Urna 2: Glassverket (Norvegia), HCM Baia Mare (România);

Urna 3: BelAz Minsk (Belarus), Sercodak Dalfsen (Olanda);

Urna 4 Radnicki Kragujevac (Serbia), Ankara Yenimahalle (Turcia);

HCM Baia Mare va întâlni pe BelAz Minsk (Belarus) sau pe Sercodak Dalfsen (Olanda) în semifinalele turneului, iar în eventuala finală ar putea întâlni pe Gyor ETO sau Team Esbjerg.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA