AcasăLifestyleNu exista „investitie prea mare“ intr-un cuptor de pizza, avand in vedere...

Nu exista „investitie prea mare“ intr-un cuptor de pizza, avand in vedere cererea si rezultatele!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pizza este un preparat care a aparut in cele mai sarace regiuni din Italia, dar apoi a ajuns sa se bucure de aprecierea capetelor incoronate si sa se raspandeasca in lumea intreaga. Chiar daca in putine cazuri mai sunt respectate retetele originare, toata lumea ii apreciaza gustul si are cel putin o varianta preferata.

Prin urmare, investitia intr-un cuptor pizza de calitate nu este niciodata prea mare, tinand cont de aprecierea unanima de care se bucura. Cu cat echipamentul pe care il alegeti este mai performant, cu atat clientii vor fi mai numerosi, iar vanzarile vor atinge cotele dorite.

Retete cunoscute si apreciate in lumea intreaga, iubite si de romani!

Cu un cuptor de pizza performant, veti putea sa pregatiti retete aflate chiar si pe placul celor mai pretentiosi clienti. Chiar si daca veti avea printre oaspeti un italian obisnuit cu preparatul original sau un american deprins cu specialitati exotice, satisfactia va fi la fel de mare. Iata, deci, cateva versiuni ale acestui fel de mancare, care trebuie sa se afle pe meniurile oricarui restaurant sau pizzerii!

• Margherita poarta numele unei regine din Savoia care, la sfarsitul secolului al XIX-lea, a vizitat Napoli si a fost servita cu un preparat realizat astfel incat sa reproduca cele trei culori ale drapelului italian: rosu, alb si verde. Prin urmare, ingredientele alese au fost rosii, mozzarella si busuioc. Reginei i-a placut atat de mult, incat pizza respectiva a ajuns sa ii poarte numele;
• Quatro Formaggi contine, asa cum arata si numele, o combinatie de patru feluri de branza. Unul dintre acestea este intotdeauna mozzarella, iar celelalte trei depind de preferintele bucatarului sau ale consumatorilor;
• Capriciosa este o alta reteta delicioasa, ce poate fi gatit cu ajutorul unui cuptor de pizza performant. Poarta acest nume, care inseamna „capricios“, deoarece ingredientele folosite sunt diverse si diferite de la o regiune la alta, astfel ca, de fapt, exista mai multe variante. In general, nu lipsesc rosii, sunca, masline, ciuperci si anghinare;
• Calzone este usor de recunoscut, fiind caracterizata prin forma pe jumatate rotunda, obtinuta prin plierea la jumatate a unei pizza complete. Numele inseamna „picior“ si se datoreaza faptului ca a fost conceputa in acest fel special pentru a fi consumata inclusiv in timpul mersului.
• o varianta mai exotica este sortimentul Hawaii, recunoscut pentru faptul ca, pe langa ingrediente traditionale ca branza ori sunca, contine si ananas. De regula, italienii considera acest adaos un sacrilegiu, dar Hawaii se bucura de apreciere in multe parti ale lumii si este apreciata inclusiv de romani.

Principalele tipuri de cuptor pizza

Clasificarea se realizeaza, in general, in functie de combustibilul folosit: lemn, gaz sau curent electric.

Viteza de preparare, care influenteaza in mod direct promptitudinea servirii, este mai rapida in cazul cuptoarelor pe gaz sau electrice. In schimb, un cuptor pizza pe lemne are nevoie de mai mult timp pentru a atinge temperatura ideala pentru coacere.

Totusi, multe persoane considera ca, din punct de vedere al gustului, pregatirea cu ajutorul lemnelor reprezinta cea mai buna varianta. Insa, atunci cand faceti o alegere, trebuie tinut cont si de tipul de blat ales si de ingredientele folosite.

Investitia intr-un cuptor de pizza nu va da niciodata gres, ci va atrage un numar sporit de clienti, cu efect direct asupra profitului obtinut!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA