AcasăLifestyleNu aveti acces la Wi-Fi? Folositi camerele de supraveghere cu sim card!

Nu aveti acces la Wi-Fi? Folositi camerele de supraveghere cu sim card!

DISTRIBUIȚI

Ce sunt camerele de supreveghere cu card SIM vs camerele Wifi?

Camerele de supraveghere cu card SIM, cunoscute si sub denumirea de camere de supraveghere celulare, respectiv camere SIM, opereaza cu retelele 4G sau 3G pentru a transmite imagini si semnale video fara fir. Astfel, veti putea vizualiza video-urile surprinse de camere direct de pe telefon, fara a avea nevoie de retea Wi-Fi sau energie.

Cu toate ca tehnologia pe care o implica aceste camere este complexa, instalarea lor este destul de simpla, chiar si atunci cand nu sunteti experimentat in instalarea de echipamente.

Camerele de supraveghere celulare reprezinta o alternativa excelenta pentru camerele de supraveghere wireless ce au nevoie de retea pentru transferul de date. Spre deosebire de camerele wireless, care necesita conectarea la o retea de internet, camerele cu card SIM transmit semnale video cu ajutorul unei retele mobile. Acolo unde nu exista internet sau surse de alimentare, aceste camere reprezinta cele mai bune alegeri.

Camerele de supraveghere celulare sunt ideale acolo unde un semnal puternic Wi-Fi, Ethernet sau de sursa de energie nu este posibil. Aceste camere functioneaza eficient cu retelele 3G, 4G si 5G si sunt excelente in santierele de constructii, ferme, barci, cabane montane, hoteluri, hale de depozitare, etc.

De ce ati alege camere de supraveghere celulare?

Sistemele traditionale de monitorizare precum cele cu fir sunt usor de atacat si pot fi dezactivate usor de catre intrusi. Si camerele wireless pot fi atatce prin intermediul conexiunii la internet, deci fiecare dintre aceste tipuri de camere prezinta anumite limite.

Clientii rezidentiali, comerciali si industriali pot depasi aceste riscuri de Securitate prin utilizarea camerelor cu car SIM. Ele functioneaza pe o retea similara telefonului dvs smart, fiind greu de “spart”. In plus, ele sunt alimentate prin baterii si pot functiona si in cazul intreruperii cu alimentare de energie. Cele mai multe dintre aceste camere folosesc baterii si unele se bazeaza pe energie solara. Astfele, ele nu nu au nevoie nici de prize electrice si nici de retele Wi-Fi pentru a functiona. Aceste modele se evidentiaza cu versatilitate, putand fi instalate si accesate oriunde. Un beneficiu greu de obtinut cu alte tipuri de camere este acela ca puteti oricand sa dezinstalati camerele cu SIM pentru a le amplasa intr-o noua locatie.

Daca sunteti interesat de o solutie mobile, cautati un sistem de supraveghere care are aplicatia pentru camere protejata cu parola.

Cele mai multe camere sunt facil de instalat. Nu e nevoie decat sa porniti camera de supraveghere sis a inserati cardul SIM. Apoi descarcati aplicatia oferita de la producator si accesati camera pentru a monitoriza proprietatea.

Aplicatiile de supraveghere mobile si sistemele rezidentiale automate sunt doua dintre cele mai importante inovatii din supravegherea video moderna, iar camerele de supraveghere cu SIM le integreaza usor pe ambele. Intrucat folosesc serviciul de telefonie mobile, puteti accesa in timp real pe telefon imaginile, oriunde va aflati in lume.

Sistemele de supraveghere wireless care vin fara facilitatea conectarii la internet devin inutile cand sunteti de la kilometric departare si vreti sa vizualizati in timp real imaginile captate de camere. Din fericire, camerele cu card SIM nu va vor dezamagi, ele avand functii de vizualizare de la distanta a imaginilor.

Ce pasi ar trebui sa urmati pentru instalarea unor astfel de camere?

Mai intai, trebuie sa verificati daca modelul de camera cu card SIM are cardul SIM preinstalat sau nu. Daca da, trebuie sa sunati furnizorul de card SIM pentru activarea cardului. In cazul in care nu este instalat, trebuie sa cumparati cardul SIM si sa verificati daca locul ce necesita supraveghere are semnal celular bun.

Introduceti cardul SIM in camerele de supraveghere 3G sau 4G. Alegeti camere cu baterie reincarcabila cu slot pentru cardul SIM sau baterii solare. Daca vreti sa stocati inregistrarile local, inserati un card micro SD.

Atat timp cat aveti retea celulara, puteti instala oriunde camerele cu card SIM. Descarcati aplicatia pe telefon pentru a controla camerele asa cum va doriti, oricand, oriunde.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA