AcasăberzmudeNu am crezut așa ceva! Traian Băsescu s-a făcut de râs în...

Nu am crezut așa ceva! Traian Băsescu s-a făcut de râs în faţa a sute de mii de români!

DISTRIBUIȚI

În declaraţia dată astăzi, 7 decembrie, ora 16, de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a atact virulent presa, mai precis Revista Cațavencii, binecunoscuta publicație de umor. Prin declaraţiile făcute, Traian Băsescu s-a făcut pur și simplu de râsul sutelor de mii de telespectatori care i-au urmărit discursul incoerent. Președintele nelegitim al românilor a făcut referire la un articol pe care și noi l-am preluat și publicat la rubrica ”Gura lumii”, duminică, 2 decembrie. Personal, nu îmi vine să cred că Traian Băsescu a ajuns în situația să nu poată recunoaște un articol de umor, inventat, scris în binecunoscutul stil (de 22 de ani!) al jurnaliștilor de la Cațavencii. E încă un indiciu, deși nu mai era necesar, că vremelnicul locatar de la Cotroceni se află într-o situație deosebit de gravă, medicii de specialitate trebuind să se autosesizeze urgent în acest caz, deoarece luni, 10 decembrie (prima zi lucrătoare a săptămânii), ar putea fi prea târziu… Iată replica celor de la catavencii.ro, apărută în această seară:(G. Ciascai)
Preşedintele nostru e mult mai prost decât ai lor

În timpul declaraţiei de presă de la ora 16.00, preşedintele României, Traian Băsescu a atacat publicaţia noastră, acuzându-ne că am distribuit minciuni pri intermediul site-ului nostru, catavencii.ro.

Traian Băsescu, arătând spre cameră o foaie A4 tipărită la imprimantă, a declarat:
„”În schimb, s-a facut o campanie deşanţată împotriva preşedintelui, şi ultimul element care e o rusine – distruibut în armată, atribuindu-mi-se vorbe pe care nu le-am spus niciodată şi care sunt de natură să erodeze încrederea în conducatorii ei. Se spune într-un articol de pe catavencii.ro „nu eu am fost huiduit, ci armata”. Îi asigur pe militari că preşedintele României nici nu vorbeşte nici nu gândeşte urât despre armată, dimpotrivă, o consider un pilon de stabilitate””.

Articolul la care face referire preşedintele Băsescu a apărut exclusiv online pe data de 1 decembrie şi este un text publicat la rubrica „Fakebook”. Pentru cititorii noştri ocazionali, aşa cum este, se pare, şi domnul Băsescu, Fakebook marchează texte ce conţin informaţii imaginate de către redactorii noştri. NU este o practică nouă în presă, nu este o practică nouă pentru noi, există astfel de rubrici inclusiv în presa internaţională, ba chiar există publicaţii şi site-uri dedicate în întregime acestui tip de umor. A te face că nu pricepi despre ce este vorba, deşi există suficiente indicii pentru a putea înţelege chiar şi un comandant de navă că avem de-a face cu o ştire inventată, denotă fie prostie, fie o stare avansată de rupere etilică de realitate, fie rea-voinţă. Sincer, am dubii că Traian Băsescu ar putea fi rău-voitor.

Iată articolul pe care Traian Băsescu l-a prezentat ca fiind un atac deşănţat:
”Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”

Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Naţională, ci Armata Română, deoarece a omorât o mulţime de oameni de-a lungul timpului.
„Nu cred că huiduielile şi fluierăturile îmi erau adresate. De ce m-ar fluiera lumea pe mine? Că am apărat statul de drept şi am luptat împotriva mogulilor şi a grupurilor de interese? Sunt sigur că oamenii prezenţi şi-au exprimat dezaprobarea faţă de faptele oribile comise de armată, care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni şi a invadat teritorii străine. Nu vreau să răsucesc cuţitul în rană, dar ştiaţi că la Griviţa soldaţilor români li s-a ordonat să tragă?” a declarat Traian Băsescu.
Preşedintele a atras atenţia că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoşi, întrucât poartă armă asupra lor şi sunt antrenaţi să ucidă. „Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, ţin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-şi atingă scopurile”, a încheiat Băsescu”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA