Acasă Actualitate 112 NU A SUPRAVIEŢUIT - Bărbatul rănit în incendiul din Nima a decedat. El...

NU A SUPRAVIEŢUIT – Bărbatul rănit în incendiul din Nima a decedat. El era directorul de calitate de la IPROEB Bistriţa

DISTRIBUIȚI

NU A SUPRAVIEŢUIT Sindicatul IPROEB a anunțat sâmbătă, 3 decembrie, că directorul de calitate Bodea Rubint s-a stins.

NU A SUPRAVIEŢUIT Acesta a fost rănit în timpul unui incendiu care i-a cuprins casa părintească din localitatea Nima (judeţul Cluj).

Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o casă din localitatea Nima (judeţul Cluj). În urma apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere ale pompierilor din Dej, dar şi o ambulanţă cu medic de la Gherla, scrie dejeanul.ro.

 INCENDIU Ajunse acolo, echipajele de intervenţie au găsit o parte din casă în flăcări, dar şi un bărbat în vârstă de 60 de ani inconştient, cu arsuri grave pe aproape toată suprafaţă corpului.

În timp ce pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, medicii au preluat bărbatul în ambulanţă şi cu mare dificultate au reuşit să îl intubeze, deoarece acesta prezenta arsuri grave chiar şi la nivelul căilor respiratorii.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani din Bistriţa venise la casă părintească din Nima, unde s-a întâlnit cu ceilalţi doi fraţi, din Hunedoara şi Bucureşti, pentru a tăia porcul.

Încă nu se cunosc cu exactitate circumstanţele izbucnirii incendiului, dar este posibil ca bărbatul să fi adormit în timp ce pe soba cu lemne din încăpere se afla o oală cu jumări la topit, iar grăsimea acestora ar fi luat foc după care flăcările s-ar fi extins.

Bodea Rubint muncea la IPROEB încă din 1982, când și-a finalizat studiile. Acesta a îndeplinit încă de atunci mai multe funcții de conducere, fiind în prezent director de calitate. Bărbatul avea 60 de ani, era stabilit în Bistrița și avea doi copii.

sursa

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA