AcasăLifestyleMondenNU A MURIT – „Mr. Bean”, victima unei farse online

NU A MURIT – „Mr. Bean”, victima unei farse online

DISTRIBUIȚI

NU A MURIT  Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, a fost victima unei farse online, după ce mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Facebook, folosind informaţii false, au încercat să îi convingă pe fanii actorului că acesta s-ar fi sinucis weekendul trecut, informează site-ul revistei New Musical Express, citat de News.ro.

Un mesaj a devenit viral pe internet weekendul trecut, afirmând că Rowan Atkinson s-ar fi sinucis după ”ce a suferit un episod de depresie severă” şi ar fi avut ”probleme cu drogurile şi cu alcoolul”. Însă totul a fost o farsă, iar tabloidele britanice au confirmat luni dimineaţă acest lucru. The Sun a publicat deja un articol în care afirmă că Atkinson este ”în viaţă şi sănătos”. Actorul nu a vorbit deocamdată în mod public despre această farsă.

Farsa s-a bazat pe informaţii din 2013 şi autorii ei afirmau că Rowan Atkinson ar avea vârsta de 58 de ani, în condiţiile în care vârsta reală a starului britanic este de 61 de ani. Fotografia care a circulat pe Facebook era însoţită şi de un mesaj mai amplu, iar una dintre informaţiile false din acel text conţinea o altă dată personală eronată – anul naşterii starului fiind marcat 1995.

Rowan Atkinson a fost subiectul unei farse similare şi în 2012, când un zvon care a circulat pe Twitter susţinea că actorul ar fi murit într-un accident de automobil.

Rowan Sebastian Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat în mai multe seriale TV şi lungmetraje pentru marele ecran.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA