Acasă Actualitate 112 NU A MAI PUTUT FI SALVATĂ – Fetiță nou-născută aruncată la toaletă...

NU A MAI PUTUT FI SALVATĂ – Fetiță nou-născută aruncată la toaletă în județul Prahova. Acesta a murit la scurt timp după ce a fost descoperit

DISTRIBUIȚI

NU A MAI PUTUT FI SALVATĂ   Soartă cumplită pentru un bebeluș aruncat la toaletă în județul Prahova. Fetița, care s-a născut prematur, a fost scoasă vie din hazna, dar, pentru avea puțin peste un kilogram, a murit, după doar câteva ore, la Maternitatea din Ploiești. Mama micuței este o femeie care, potrivit anchetatorilor, ar avea probleme psihice și nu are discernământ.

Oamenii legii au fost alertați de un plânset de copil care se auzea dintr-o hazna din spatele curții. Fără să stea pe gânduri polițiștii au dărâmat WC-ul de unde se auzeau zgomotele, au scos pruncul din hazna și i-au acordat primul ajutor. Îngerul salvator de moment al copilului a fost agentul Vasile Alexandru Bogdan, care i-a masat pieptul cu degetul. Stimularea cardiacă l-a ținut în viață pe micuț până la sosirea echipajului Ambulanței care l-a transportat de urgență la spital. Vasile Alexandru Bogdan are 29 de ani și lucrează în Poliție de doar șase luni. Acesta a fost încadrat din sursă externă.

Unei femei, în vârstă de 34 de ani din satul Potigrafu, județul Prahova, i s-a făcut rău în gospodărie, miercuri dimineață, după ce ar fi născut prematur. Vecinii au chemat ambulanța, care a dus-o de urgență la Maternitatea din Ploiești, informează Mediafax.ro.

Medicii și-au dat seama că femeia născuse recent și, cum nu a putut povesti ce s-a întâmplat, au alertat Poliția. Oamenii legii au descoperit un bebeluș aruncat la toaleta din gospodărie.

Poliţiştii s-au dus acasă la aceasta să verifice. Au auzit nou-născutul plângând. Era în toaletă, iar ei l-au salvat”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Fetița, care tocmai venise pe lume, a fost transportată de urgență la Maternitate.

Era o fetiţă, de aproximativ 1,5 kilograme, în stare gravă, hipotermică. Pe timpul transportului s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, pentru sursa citată.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA