spot_img
Acasăsinucidere maramuresNOUTĂŢI MUZICALE – Shift şi Ruby lansează single-ul şi videoclipul „Urcă şi...

NOUTĂŢI MUZICALE – Shift şi Ruby lansează single-ul şi videoclipul „Urcă şi coboară”

DISTRIBUIȚI

După un an productiv, cu lansări şi colaborări de succes precum “Avioane de hârtie” (feat Andra), “Bagă mare” (feat Connect-R), “Norocos” (cu What’s Up şi Connect-R), Shift lansează un nou single, “Urcă şi Coboară”, alături de Ruby.
Chiar dacă cei doi artişti de top au mai colaborat pe partea de producţie, “Urcă şi Coboară” este prima piesă cântată de Shift cu Ruby.
În preajma lansării primului său album, Shift vrea să le ofere fanilor lui o idee despre sound-ul acestuia prin lansări de piese şi videoclipuri, după cum spune: “Am ales ca pe albumul „Adevărul” să fac doar colaborări cu artişti care sunt pe acelaşi film cu mine. Piesa „Urcă şi coboară” e doar o felie din nebuneala mea. Ruby e mereu pe vibe, lucrăm foarte bine împreună şi am simţit că trebuie să fie şi ea pe piesa”.
Ruby, la rândul ei, adaugă: “Ma bucură foarte mult că am făcut această colaborare cu Shift, mai ales că vine în urma piesei “Bună, ce mai zici?”, produsă tot de Shift. De fiecare dată când merg la el în studio, devenim creativi şi orice piesă pe care mi-o arată, eu vreau să cânt repede pe ea”.
În clipul regizat de Anton Sandu, cu care Shift a mai colaborat pentru “TBC” şi “Norocos”, îi putem vedea pe cei doi artişti prezentaţi în contraste inedite, într-un joc de lumini şi umbre.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA