Acasă Actualitate 112 NOUTĂŢI DESPRE CRIMA DIN VIŞEU DE SUS - Suspectul, recidivist, nu a...

NOUTĂŢI DESPRE CRIMA DIN VIŞEU DE SUS – Suspectul, recidivist, nu a fost încă prins

DISTRIBUIȚI

NOUTĂŢI DESPRE CRIMA DIN VIŞEU DE SUS  Noi informații apar despre oribilă faptă petrecută pe raza orașului Vișeu de Sus. Jurnalistul Vasile Dale revine cu detalii despre cazul bătrânei omorâte.

În noaptea de 10/11 martie, persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuia o bătrână în vârstă de 80 ani, au violat-o și au ucis-o, sufocând-o. Victima era imobilizată la pat de ani buni.

Cu toate că autoritățile au emis la insistențele presei și după 24 de ore de la momentul sesizării un comunicat referitor la această faptă, autorul nu a fost prins nici până astăzi.

Acesta a fost căutat în pădurile din zonă de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Maramureș, dar și de alte structuri ale statului. Fără rezultat însă.

La momentul respectiv o parte a presei a lansat informația că suspectul ar fi un bărbat dintr-o familie care s-ar fi ocupat de îngrijirea femeii. Lucru total neadevărat, scrie Vasile Dale.

Dar să revenim la suspectul pe care îl au autoritățile în acest moment. La fel informațiile pe care le furnizăm sunt doar pe surse și nu au fost confirmate. Am decis totuși să publicăm fotografia suspectului pentru că multe persoane din Vișeu de Sus au cerut ajutorul cetățenilor pe o pagină de socializare pentru a primi informații despre locul în care s-ar putea ascunde.

Așadar individul din fotografie se numește Toader Faltin, are aproape 30 de ani. Este recidivist, eliberat din pușcărie în urmă cu patru luni, unde și-a ispășit o pedeapsă de 5 ani pentru comiterea infracțiunii de tentativă la viol.

Această persoană a încercat să intre în casa bătrânei ucise în urmă cu câteva zile și a încercat să o violeze. A fost prins în flagrant de soțul neapoatei, care a alertat imediat poliția.

Individul a fost încătușat și condamnat la închisoare. Cu toate că nu și-a recunoscut inițial fapta, anchetatorii au găsit hainele murdare ale acestuia lângă mașina de spălat (de menționat este faptul că femeia fiind imobilizată la pat folosea scutece).

Conform surselor noastre în dimineață zilei de duminică, atunci când bătrâna a fost găsită moartă de femeia plătită de o familie din Vișeu pentru a fi îngrijită, suspectul era într-un birt din Vișeu de Sus. Ar fi aflat că polițiștii și criminalistii au aflat despre crimă și în acel moment ar fi dispărut fără urmă, îndreptându-se spre pădurile din zonă.

Mai mult, mama suspectului plânge fără încetare și speră că acesta să fie prins cât mai repede înainte de a comite o altă atrocitate.

Un alt lucru cert este faptul că după ce a fost liberat din Penitenciar acesta s-a angajat la o firma din Vișeu de Sus. După ce s-a aflat de crimă nu s-a mai prezentat la locul de muncă.

Dacă vedeți individul din fotografie vă rugăm sunați imediat la 112 și spuneți unde l-ați văzut. Aveți grijă! Poate fi extrem de periculos!

Sursa info şi foto Vasile Dale

citeşte şi TERIFIANT LA VIȘEU DE SUS – Pe surse: bătrână violată și ucisă weekendul trecut. Autoritățile nu au confirmat încă oficial cazul

S-A CONFIRMAT – Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș cercetează crima de la Vișeu de Sus. O bătrână a fost violată și ucisă, criminalul e în libertate

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA