AcasăOPINIINou! PDL, cu mai multă obrăznicie şi demagogie!

Nou! PDL, cu mai multă obrăznicie şi demagogie!

DISTRIBUIȚI

În încercarea disperată de a dezlipi de pe fruntea partidului său eticheta pe care scrie incompetenţă, iresponsabilitate şi corupţie, Traian Băsescu a inventat o alianţă politică. Şeful regimului Băsescu a luat PDL-ul şi l-a vărsat într-un amestec în care a mai pus o formaţiune politică neînscrisă la tribunal şi două partide care încap într-o dubiţă. De fapt, Alianţa România Dreaptă nu înseamnă altceva decât PDL plus Mihai Răzvan Ungureanu, Adrian Papahagi, Mihail Neamţu şi Aurelian Pavelescu.

Mihai Răzvan Ungureanu nu este decât un fanfaron care, în numai cele 78 de zile cât a fost premier, a cheltuit 10 miliarde de lei din bani publici pe şerveţele de şters transpiraţia de pe obrazul gros, parfumuri şi whisky. Cu un tupeu de alintat al regimului Băsescu, domnul Ungureanu consideră discuţiile pe marginea acestui subiect drept nişte „prostioare”.

Vorbind despre cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea regimului Băsescu ca despre nişte „borfaşi”, Adrian Papahagi nu este decât un obraznic. Unul care a dovedit că poate coborî mult mai jos decât Teodor Baconschi, descoperitorul „mahalalei inepte”.

Mihail Neamţu nu este decât un slugarnic dispus să calce totul în picioare doar pentru a fi remarcat de şeful regimului Băsescu.

Aurelian Pavelescu nu este decât o ţaţă cu pantaloni, care-şi ţine mâinile în şold cu mai mult profesionalism decât o face Elena Udrea.

Prin cooptarea celor patru în conducerea alianţei lui Traian Băsescu, PDL va câştiga în obrăznicie şi în demagogie. Cât despre alegeri, acestea nu vor putea fi câştigate niciodată. Evident, doar în condiţiile în care procesul electoral se va desfăşura fără intervenţia brutală a celor care l-au readus pe Traian Băsescu la Cotroceni.
Sorin Avram

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA