spot_img
AcasăActualitateSocialNOT SO BLACK FRIDAY - Atenţie la înşelătoriile de BLACK FRIDAY! Iată...

NOT SO BLACK FRIDAY – Atenţie la înşelătoriile de BLACK FRIDAY! Iată ce a dezvăluit un angajat din marile companii!

DISTRIBUIȚI

Deși multă lumea așteaptă cu nerăbdare zilele de Black Friday pentru a-și putea achiziționa la prețuri reduse cele mai dorite lucruri de ei de pe tot parcursul anului, puțini știu că de fapt această mega reducere este o păcăleală în toată regula și este menită doar să crească vânzările marilor producători.

Potrivit unor investigații amănunțite prezentate de gândul.info, s-a constatat că Black Friday este doar o înșelătorie ce induce lumea în eroare și îi determină să cumpere și lucrurile de care nu au nevoie, dar le iau pentru că „sunt la reducere”.

Din demonstrațiile făcute de gândul.info, reiese faptul că majoritatea producătorilor umflă prețurile produselor înainte de Black Friday, iar mai apoi scad ce au „umflat” pentru că lumea să creadă că este o mega reducere! în realitate, prețul produsului este exact același!

Mai mult de atât, unii din angajatorii marilor magazine speculează că foarte multe din telefoanele mobile, laptop-uri, tablete și alte gadgeturi, nu sunt noi, sunt resigilate. Aceștia chiar susțin că multe din acestea sunt produse aduse înapoi de cumpărători și schimbate pe garanție, reparate și puse înapoi în vânzare la prețul unui produs nou.

Un sfat pentru cei care ies astăzi la cumpărături: aveți mare grijă ce cumpărați și încercați să comparați prețul nou redus cu cel vechi al producului. Dacă prețul este același, citiți cu atenție specificatile produsului! Nu cumpărați ceea ce nu aveți nevoie, doar că sunt la reducere. în realitate, aceste reduceri NU EXISTĂ!
Un exemplu cât se poate de concludent se poate vedea în imaginea atașată unde un Fier de calacat Tefal, avea prețul VECHI de 199, iar de Black Friday, prețul REDUS era tot de 199, iar jos, prețul vechi a fost umflat la 339 de lei!

Bree.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA