AcasămodeleNOROCOASA – (VIDEO) Irina din Cămârzana își va cumpăra un solar din...

NOROCOASA – (VIDEO) Irina din Cămârzana își va cumpăra un solar din banii câștigați la loteria spaniolă

spot_img

DISTRIBUIȚI

A dat 20 de euro pe un bilet la loto în Spania şi a câştigat unul dintre marile premii: 400.000 de euro. Norocoasa este o româncă de 33 de ani. Irina Dobraş i-a povestit corespondentului Digi24 în Spania, băimăreanul Ciprian Bălţoiu, cum a aflat de câştig şi ce va face cu banii.

„Când am ieşit de la muncă şi am văzut că s-a extras El Gordo, am zis nu, prima dată nu am crezut. Am venit repede acasă şi am sunat-o pe soacra mea. Era deja la bancă. Emoţii, emoţii mari. Vreau să-mi cumpăr aici un solar, pentru că afacerea cu sere merge bine”, a spus Irina Dobraș, câştigătoare a premiului El Gordo.

Irina Dobraş locuieşte în Spania de 15 ani şi lucrează ca agricultor la Roquetas de Mar, un oraş din sudul peninsulei, a cărui populaţie este formată în proporţie de 10% din români. O zonă plină de norocoşi, dacă ar fi să ne luăm după faptul că, din fondul de câştiguri al Loteriei de Crăciun, în valoare de peste două miliarde de euro, cel puţin un sfert a ajuns la locuitori din Roquetas de Mar.

„Mă uitam la televizor şi dintr-o dată mi-am spus: îl închid, pentru că nu voi câştiga. Dar când eram pe punctul de a-l opri, numărul meu a ieşit şi am rămas împietrită”, a spus o altă tânără câștigătoare.

Acasă, în Cămărzana, comuna ei natală, rudele și vecinii se bucură pentru Irina, despre care spun că este o femeie deosebită, modestă și foarte harnică. (voceatransilvaniei.ro)

https://youtu.be/rJzqAJAX2oM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA