spot_img
AcasăNews AlertNORMALITATE – Valorile umane, mai presus de campania electorală. Vezi mesajul postat...

NORMALITATE – Valorile umane, mai presus de campania electorală. Vezi mesajul postat de dr. Viorica Cherecheș, viitor deputat PNL de Maramureș

DISTRIBUIȚI

NORMALITATE De câteva zile campania electorală este în toi și în județul Maramureș. Pentru această perioadă, „obișnuința” politică a făcut ca, de cele mai multe ori, chiar și prietenii să devină dușmani din cauza politicii.

NORMALITATE Semnul de normalitate în campania electorală a fost dat, însă, de către doctorul Viorica Cherecheș, viitor deputat PNL de Maramureș.

Ieri, 13 noiembrie, aceasta a postat pe contul de socializare un mesaj prin care arată că bunul simț și respectul sunt mai presus de orice în această perioadă de campanie electorală și că aceste două valori nu cunosc influențe politice.

„În Maramureșul Istoric alături de prieteni dragi pentru care culoarea politică nu contează ci contează doar să fii om și maramureșean adevărat.

Îi mulțumesc primarului municipiului Sighetu Marmației, cel care a <crescut> profesional sub ochii soțului meu, pentru susținere.

Îi sunt recunoscătoare prefectului Anton Rohian care după convingerea mea și opinia fiului meu este cel mai bun prefect pe care l-a avut județul Maramureș”, a postat dr. Viorica Cherecheș, viitor deputat PNL de Maramureș, pe contul personal de pe rețeaua de socializare Facebook.

Atașat textului, dr. Viorica Cherecheș a postat și o fotografie în care apare alături de primarul municipiului Sighetu-Marmației, Horia Scubli, și fostul prefect de Maramureș, Anton Rohian.

Ambii sunt membri ai Partidului Social Democrat Maramureș și, mai mult, Anton Rohian chiar se găsește pe listele social-democrate la alegerile parlamentare.

Simona Vasiac

Sursă foto: Facebook.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA