AcasăActualitateNOI PERCHEZIȚII ÎN MARAMUREȘ - Droguri, arme și bani găsite de polițiști...

NOI PERCHEZIȚII ÎN MARAMUREȘ – Droguri, arme și bani găsite de polițiști în casele unor indivizi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 25 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Vişeu de Sus, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate șase telefoane mobile, un pistol, tip airsoft, cu mai multe butelii de gaz, înscrisuri, un laptop, peste 400 de grame de substanţă vegetală, de culoare verde olive, cu miros înţepător, ambalate în diferite recipiente, 3.180 de lei şi 500 de euro, sume susceptibile a fi obţinute din vânzarea de droguri, două cântare electronice de mici dimensiuni, trei grindere, un pacheţel din folie de aluminiu, în care se afla o substanţă vegetală de culoare verde olive, cu miros înţepător și un fragment de ţigaretă, conţinând substanţă vegetală, de culoare verde olive, cu miros înţepător.

Având în vedere că există suspiciunea rezonabilă a comiterii unor infracțiuni la Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, o parte din bunurile ridicate în urma percheziţiilor urmează a fi înaintate la D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureş, în vederea continuării cercetărilor.

La efectuarea activităţilor, s-a beneficiat de sprijinul unei echipe chinologice din cadrul Serviciului Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş, Grupa canină.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA