Acasăoameni noiNOI DEZVĂLUIRI ȘOCANTE - Lumea gimnasticii, în stare de şoc după ultimul...

NOI DEZVĂLUIRI ȘOCANTE – Lumea gimnasticii, în stare de şoc după ultimul abuz sexual ieşit la iveală

DISTRIBUIȚI

Dezvăluirile pe care Aly Raisman (23 de ani) le-a făcut în cartea sa autobiografică, legată de abuzurile sexuale la care a fost supusă de medicul lotului Larry Nassar, au făcut rapid înconjurul lumii. Printre sportivii care și-au exprimat simpatia față de americancă s-a numărat și fosta noastră gimnastă Dominique Moceanu, arată Digisport.

 

”Îmi pare rău pentru cele întâmplate, ai tot suportul și sprijinul meu. Astfel de întâmplări regretabile nu ar trebui să se întâmple. Schimbarea ține de noi!”, a postat Moceanu, cetățean american de origine română.

Și Simone Biles, candidată alături de Nadia Comăneci pentru titlul de cea mai bună gimnastă din istorie, a postat un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de drama prin care trece Raisman.

”Mă inspiri în fiecare zi, Aly Raisman. Voi fi întotdeauna de partea celor care te vor sprijini. Ești atât de bravă și de curajoasă. Capul sus și ține-o tot așa”, a postat și Biles.

Raisman susține că a fost și ea victima abuzurilor din partea lui Larry Nassar, la fel ca alte 130 de gimnaste și caracterizează drept „bolnave” tratamentele de care a avut parte din partea fostului medic al lotului Statelor Unite.

„Sunt și acum foarte supărată, foarte umilită, foarte furioasă că mi s-au întâmplat acele lucruri. Nu înțeleg de ce toată lumea se întreabă de ce nu am vorbit până acum, în loc să se întrebe de ce oficialii au permis formarea acestei culturi a abuzului?

Ce a făcut Federația Americană și ce a făcut doctorul Larry Nassar să manipuleze atâtea fete încât să le fie frică să vorbească. Aceste lucruri bolnave s-au întâmplat și în timpul Jocurilor din 2012, chiar înainte ca eu și echipa mea să luăm aur pe echipe și chiar înainte ca eu să iau aur la sol”, a precizat Aly Raisman.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA