AcasăActualitate112NOI DETALII ÎN CAZUL CRIMEI DE LA COMBINAT– Autorul crimei nu este...

NOI DETALII ÎN CAZUL CRIMEI DE LA COMBINAT– Autorul crimei nu este recidivist. Vezi ce spune prim-procurorul adjunct care se ocupă de caz

DISTRIBUIȚI

NOI DETALII ÎN CAZUL CRIMEI DE LA COMBINAT   Prezența mai multor ADN-uri la locul faptei împiedică finalizarea anchetei. Alterarea probelor a fost făcută de cei care au ajuns primii la locul crimei: au atins și chiar mutat corpul fetiței. Criminalul nu este un recidivist!

Cercetările continuă la Baia Mare, deși s-au recoltat probe și rezultatul ADN a ajuns la Baia Mare , ancheta nu a identificat monstrul care a ucis-o pe Estera.

Probele au fost prelevate corect,  dar persoanele care au ajuns primele la locul îngrozitoarei fapte au atins și chiar mutat corpul victimei. Astfel, că prezența mai multor ADN-uri împiedică finalizarea anchetei.

Au fost comparate până în prezent zeci de mii de ADN-uri  cu cele existente în baza de date națională și în spațiul european, dar până acum  nu s-a găsit nici o asemănare, ceea ce duce la ipoteza că autorul oribilei fapte nu este un recidivist, nu este  o persoană care a încălcat legea.

S-a reluat firul acțiunii din ziua dispariției Esterei iar anchetatorii nu au nici o informație despre ultimele două ore din viața micuței. Au fost audiați sute de martori dar până în prezent nu s-a găsit nici un indiciu, pentru acel interval orar.

Problema deshumării nu se pune în acest moment în discuție, conform anchetatorilor , aceștia susțin ca probele au fost recoltate corect.

Probele ADN au fost prelevate corect motiv pentru care nu s-a pus și nu se pune problema, cel puțin în acest stadiu al anchetei, a unei exhumări.  Avem rezultatele acestor probe care indică prezența mai multor ADN-uri la locul faptei. Rezultatele au ieșit și sunt comparate cu cele existente în bazele de date. Trebuie să ținem cont și de faptul că au fost alterate niște urme pentru că mai multe persoane au intrat în acea zonă și au atins și chiar mutat cadavrul copilului”, a declarat prim-procurorul adjunct Bogdan Gabor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, pentru libertatea.ro.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA